Οδηγός Εστιατορίων

MFlavours

Το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Athens Capital Hotel – MGallery» έχει ατμόσφαιρα κομψού μπιστρό, προσφέροντας θέα στη δράση της ανοιχτής κουζίνας, αλλά και στο κτίριο της Βουλής. Ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης ξεδιπλώνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ρεπερτόριο μοντέρνων γεύσεων με ελληνικές και μεσογειακές αποχρώσεις. Top Notch 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €75

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Λευτεριά στα όσπρια! Ποιος είπε ότι δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα εστιατόρια;

Η γευσιγνωστική ομάδα του αθηνόραματος από τις πρόσφατες επισκέψεις της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και βόρεια Ελλάδα σταχυολογεί τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα με όσπρια με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα για τα Όσπρια", που έχει ανακηρυχθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ, η 10η Φεβρουαρίου.

10/02/2022

Γευστικά ραντεβού με τον Βαλεντίνο στα ξενοδοχεία της πόλης

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τα καλά αθηναϊκά ξενοδοχεία μας ξελογιάζουν με ειδικά μενού που ευνοούν το γαστρο-ρομάντζο.

MFlavours

Ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Μπούτσαλης εξελίσσει όμορφα τη γαστρονομική πρόταση του εντυπωσιακού ξενοδοχείου "Athens Capital Hotel – MGallery Collection" σε ένα κρυμμένο διαμαντάκι που αυτήν την εποχή εκτίθεται στην μπιστρό ατμόσφαιρα του εστιατορίου "MFlavours".

Αυτά είναι τα νέα εστιατόρια της Αθήνας

Κι όμως, παρά τις δυσκολίες, τις ανασφάλειες και τις αβεβαιότητες, η εστιατορική σκηνή της Αθήνας κινείται δυναμικά και μάλιστα με μερικά πολύ σημαντικά πρότζεκτ που την ανανεώνουν σχεδόν ορμητικά.

«Athens Capital Hotel-MGallery»: Μπήκαμε στο ολοκαίνουργιο πεντάστερο ξενοδοχείο

Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος επισκέφτηκε το νέο ξενοδοχειακό διαμάντι του Συντάγματος και δηλώνει γοητευμένος μετά την πρώτη περιήγησή του.

5 νέα γευστικά σενάρια στην πόλη

Ακόμα και την αλλιώτικη εποχή του κορωνοϊού, η επιστροφή στην πόλη θέλει όπως πάντα τα καινούργια της και η αγαπημένη μας Αθήνα φροντίζει ευτυχώς να μας υποδεχτεί ξανά στην αγκαλιά της με νέες επιλογές για κάθε διάθεση.