Το bistrot-restaurant του Οδυσσέα Πολυμέρη υπηρετεί από το 1999 την κλασική γαλλική κουζίνα. Κομψή σάλα σε απαλούς τόνους του καφέ, αυλή για το...
Γαλλικό μπιστρό με σύγχρονο αθηναϊκό twist και έξυπνες προσαρμογές σε κλασικά πιάτα, από τον σεφ Παναγιώτη Ζώκο, σε έναν feelgood χώρο.
Κλασικά γαλλικά πιάτα, αβρό σέρβις και ρετρό '60s αίσθηση σε ένα από τα παλιότερα εστιατόρια της Κηφισιάς (από το 1961). Ξεκίνησε τη διαδρομή του ως...
Λινά, κολλαριστά τραπεζομάντιλα, επάργυρα κηροπήγια, cloches και χαρακτηριστικός γαλλισμός στην κουζίνα: steak tartare, σαλιγκάρια Βουργουνδίας,...
Ένα ατμοσφαιρικό γαλλικό εστιατόριο με μοντέρνα αύρα από τον Γιώργο Μελισσάρη και τον Γιάννη Μωράκη στο χώρο του πάλαι ποτέ «Mohnblumchen» στη...
Ένα διακριτικά πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου, που έχει περάσει τα σαράντα χρόνια γευστικής ιστορίας και παραμένει ακλόνητο στη θέση του. Η...
O μισελενάτος σεφ Alain Parodi φρεσκάρει τα... γαλλικά της πόλης, αντλώντας έμπνευση από τις κλασικές «τρικολόρ» γεύσεις και την αγαπημένη του Κυανή...
Η νέα ανακαινισμένη όψη δίνει στο εστιατόριο ελκυστικό αέρα κομψής πολυτέλειας. Ο Arnaud Bignon δημιουργεί ένα ωραίο μενού (€ 105, 125 & 170) που...
Ο χώρος του θρυλικού «Chez Lucien» αναβιώνει ως ένα σύγχρονης λογικής μπιστρό με ρετρό αύρα. Ο μικρός κατάλογος, που επιμελείται ο Lucien Lescanne,...