Τζίτζικας και Μέρμηγκας

Η θελκτική νεο-μπακαλική αισθητική, ο χαλαρός χαρακτήρας κι η πληθωρική γευστική αντίληψη το έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €28

Πληροφορίες:

Παρ.-Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια στο Χαλάνδρι: Κλασικά spots και μία ανανεωμένη πιάτσα

Ολοκαίνουργια αλλά και δοκιμασμένα στέκια για κάθε διάθεση νοστιμίζουν τον χάρτη της εξόδου στην πάντα ζωντανή και αγαπημένη πιάτσα.

Ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας

Μια ξεχωριστή ιστορία παράδοσης και γεύσης

Τζίτζικας και Μέρμηγκας: Η παρέα ξανά μαζί

Ταυτισμένα με παρεΐστικες εξόδους διαχρονικής νοστιμιάς, τα ένα-κι-ένα μεζεδοπωλεία της εκλεκτής οικογένειας Τζίτζικας και Μέρμηγκας είναι από τα πρώτα στέκια που μας έρχονται στο μυαλό για να ξαναβρεθούμε έξω με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

«Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας»: Ελληνική παράδοση σε μοντέρνο τέμπο

Το στέκι με τα πολλά πρόσωπα μπαίνει στο φετινό καλοκαίρι με τη φόρα του νέου του μενού αλλά και άθικτη την αφοσίωσή του στη γευστική κληρονομιά που το έχει κάνει να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Προτάσεις για shopping break στις αγορές της πόλης

Οι εκπτώσεις άρχισαν κι έχουμε ακόμη ένα λόγο να καταπολεμήσουμε τα January blues με βόλτες στο κέντρο και αγαπημένες shopping πιάτσες στις γειτονιές αλλά και να απολαύσουμε το brunch ή το γεύμα μας σε ωραία γευστικά στέκια.

«Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» βλέπουν την ελληνική κουζίνα... αλλιώς

Το πληθωρικό νεο-μπακάλικο «Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας» παραμένει φρέσκο –και κυρίως πεντανόστιμο– όσα χρόνια κι αν περάσουν.