Καραμανλίδικα του Φάνη - Εργαστήρι (Τα)

Τα εκλεκτά τυριά μικρών παραγωγών και τα διάσημα αλλαντικά του σερβίρονται και σε δεύτερο χώρο, όπου πρωταγωνιστεί ο ξυλόφουρνος που ψήνει πίτες, ενώ και τα μαγειρευτά έχουν την τιμητική τους εδώ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €22

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

"Τα Καραμανλίδικα του Φάνη"

Στο εργαστήρι του ποιοτικού μεζέ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/10/2023

Τα καραμανλίδικα του Φάνη

Απόλαυση με άρωμα Ανατολής

Ξανά για προσφούρνια στα «Καραμανλίδικα» της Ερμού

Το μερακλίδικο στέκι του Θησείου έχει ανοίξει ξανά τις πόρτες του κι η πυρόπετρα ετοιμάζει εκλεκτές λιχουδιές, με βάση τους τα διαλεχτά ελληνικά delicatessen της προθήκης.

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

Μερακλίδικοι μεζέδες στα «Καραμανλίδικα» της Ερμού

Ακριβώς στην καρδιά της παλιάς Αθήνας, μεταξύ Θησείου και Ψυρρή, η νέα πρόταση από τα «Καραμανλίδικα του Φάνη», που μοσχοβολάει ­μεράκι και παράδοση, είναι ένα στέκι ιδανικό για λαϊκό προσκύνημα με μυρωδιές Ανατολής.

Προσφούρνια έχετε δοκιμάσει;

Μια παραδοσιακή οικοτεχνία με τα όλα της είναι η νέα πρόταση των ιστορικών «Καραμανλίδικων του Φάνη», ασφαλώς στα πέριξ του άλλου τους μαγαζιού στου Ψυρρή.