Artisanal Lounge & Gardens

Με στιλάτο ’60s-’70s mix & match από το δίδυμο Μουρίκης - Γαβαλάς στη μοντέρνα –με μια ιδιαίτερη θεατρική αύρα– σάλα του και με έναν κήπο με πανύψηλα κυπαρίσσια, άφθονη πρασινάδα και μια όμορφη orangerie, το bar-restaurant των Φώτη Σεργουλόπουλου και Βαγγέλη Γερασίμου είναι από τα hot spots της Αθήνας, με κοινό όλων των ηλικιών. Η κουζίνα του Δημήτρη Δημητριάδη έχει ευρεία δημιουργική ματιά κι ελληνικές αναφορές. Οι πρωτότυπες ιδέες μαζί με την καλή τεχνική την κάνουν να ξεχωρίζει. Ξεκινάει από το πρωί με καφέ, ενώ σερβίρει και πολύ ενδιαφέροντα κοκτέιλ. Brunch κάθε Κυρ. Bραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €50

Σχετικά άρθρα

"Artisanal"

Ντελικάτες δημιουργίες σε μία κομψή orangerie.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/07/2022

Για aperitivo στον ιμπρεσιονιστικό κήπο-έργο τέχνης του "Artisanal"

Τα πιάτα του Δημήτρη Δημητριάδη ξυπνούν τις γευστικές μας μνήμες.

Νόστιμη βόλτα στην Κηφισιά σε έξι στάσεις

Βολτάρουμε στην καρδιά της δημοφιλούς πιάτσας και επιλέγουμε εστιατόρια για κάθε διάθεση.

Εστιατόρια για ποτό σε εξωτερικό χώρο

Με την κακοκαιρία να χαλαρώνει τον κλοιό της και τον Φεβρουάριο να φορά τις λιακάδες του, συνδυάζουμε φαγητό με ποτό σε στέκια με δυνατή μπάρα και νόστιμη κουζίνα, και βγαίνουμε για cocktails και τσιμπολόι στην χαλαρή άπλα των ατμοσφαιρικών κήπων και των γοητευτικών αυλών της Αθήνας.

Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα

Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.

Σε ποια bars θα πιούμε τα πρωτοχρονιάτικα κοκτέιλ;

Τα μπαρ της Αθήνας έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και σερβίρουν μείξεις με αρώματα μελιού, κανέλας και μοσχοκάρυδου, κάνοντας τις γιορτές ακόμα πιο απολαυστικές.