Hoocut

Η σουβλακερί της ομάδας του «Cookoovaya». Σε ένα κτίριο του Μεσοπολέμου, με μια μεγάλη «θεατρική» κουζίνα που παραπέμπει σε αγορά: στα αριστερά το αρτοποιείο, στο κέντρο το κρεοπωλείο, στα δεξιά το μανάβικο. Το κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό, προβατίνα, μοσχάρι) ψήνεται σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβεται για να γίνει ένας... άλλος γύρος και οι πίτες φτιάχνονται επιτόπου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€15 - €20

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Hoocut

Τσικνίζουμε με τέλειο σουβλάκι

13/02/2023

"Hoocut": Τέλειο σουβλάκι εις τριπλούν

Το success story με τη σφραγίδα των αδελφών Λιάκου που ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Ειρήνης συνεχίζει να γράφεται σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι.

Τι ανυπομονούν να κάνουν οι σεφ της πόλης μέσα και έξω από τις κουζίνες τους

Τα εστιατόρια άνοιξαν και οι σεφ φόρεσαν ποδιές και σκούφους, έτοιμοι να μας υποδεχτούν ξανά, πεινασμένους για τις δημιουργίες τους όσο και για την εμπειρία της εξόδου.

Τσικνίζουμε στο σπίτι με άποψη

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, σταχυολογούμε αξιόλογα εστιατόρια που ειδικεύονται στις κρεατονοστιμιές για κάθε γούστο ή κάνουν σπέσιαλ προτάσεις στο πνεύμα και στα αρώματα που προστάζει η ημέρα.

Delivery με θέμα: Μια βραδιά για κρεατοφάγους

Από brisket και πάπια μέχρι ψαγμένα σουβλάκια, κεμπάπ και μερακλίδικες γεύσεις Ανατολής, ιδού 8 ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσουμε στο σπίτι μια βραδιά φουλ του κρέατος.

Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut»

Οι Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Κλεομένης Ζουρνατζής έφτιαξαν ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα, το οποίο μας συστήνει το αγαπημένο μας έδεσμα από την αρχή.

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους "Μαζί"

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια "Cookoovaya", "Basegrill", "Τραβόλτα" και "Hoocut".