Hoocut

Η σουβλακερί της ομάδας του «Cookoovaya». Σε ένα κτίριο του Μεσοπολέμου, με μια μεγάλη «θεατρική» κουζίνα που παραπέμπει σε αγορά: στα αριστερά το αρτοποιείο, στο κέντρο το κρεοπωλείο, στα δεξιά το μανάβικο. Το κρέας (κοτόπουλο, χοιρινό, προβατίνα, μοσχάρι) ψήνεται σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβεται για να γίνει ένας... άλλος γύρος και οι πίτες φτιάχνονται επιτόπου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€8 - €15

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τι ανυπομονούν να κάνουν οι σεφ της πόλης μέσα και έξω από τις κουζίνες τους

Τα εστιατόρια άνοιξαν και οι σεφ φόρεσαν ποδιές και σκούφους, έτοιμοι να μας υποδεχτούν ξανά, πεινασμένους για τις δημιουργίες τους όσο και για την εμπειρία της εξόδου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2021

Τσικνίζουμε στο σπίτι με άποψη

Με την Τσικνοπέμπτη προ των πυλών, σταχυολογούμε αξιόλογα εστιατόρια που ειδικεύονται στις κρεατονοστιμιές για κάθε γούστο ή κάνουν σπέσιαλ προτάσεις στο πνεύμα και στα αρώματα που προστάζει η ημέρα.

Delivery με θέμα: Μια βραδιά για κρεατοφάγους

Από brisket και πάπια μέχρι ψαγμένα σουβλάκια, κεμπάπ και μερακλίδικες γεύσεις Ανατολής, ιδού 8 ξεχωριστές ιδέες για να απολαύσουμε στο σπίτι μια βραδιά φουλ του κρέατος.

Σουβλάκι από την αρχή στο «Hoocut»

Οι Περικλής Κοσκινάς, Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Κλεομένης Ζουρνατζής έφτιαξαν ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα, το οποίο μας συστήνει το αγαπημένο μας έδεσμα από την αρχή.

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut».

Τα εστιατόρια έκαναν restart: Πώς κύλησαν οι πρώτες μέρες

Το «α» επισκέφτηκε τα εστιατόρια που επαναλειτουργούν από τις 25 Μαΐου, μίλησε με τους ιδιοκτήτες τους και μεταφέρει την ενθαρρυντική εικόνα επιστροφής.

Streetfood: Τα γευστικά trends της δεκαετίας, που μας έβγαλαν στο δρόμο

Η επέλαση της πίτσας αλλά και οι ολοένα ευρύτεροι ethnic ορίζοντες της πόλης ήταν οι τάσεις που έντυσαν τις βόλτες μας στη δεκαετία που κλείνει, αποδεικνύοντας ότι το streetfood, εκτός από ανερχόμενη γαστρονομική τάση, είναι και ο πιο fun τρόπος να γνωρίσουμε τη γευστική ταυτότητα της Αθήνας.