Παράμαλο

Ένα περιποιημένο ουζερί-ψαροταβέρνα, ντυμένο στα μπλε και στα λευκά από τον Γιάννη Ντόφη και τον Θανάση Σίδερη που είχε παλιότερα τον δημοφιλέστατο «Τσαφ» στη Χαλκίδα. Από εκεί έρχονται πολλά από τα θαλασσινά, τα όστρακα και τα ψάρια που θα συναντήσεις στον κατάλογό του. Το καλοκαίρι σερβίρει έξω, σε μια πλακόστρωτη αυλή, κάτω από τα ψηλά πεύκα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Πώς τα μεζεδοπωλεία επανεφευρίσκουν τον εαυτό τους

Ένα concept ταυτισμένο με το γευστικό DNA μας, το μεζεδοπωλείο, ανανεώνεται, ρίχνει το βάρος στον κατάλογό του και ψάχνεται ξανασερβίροντας παράδοση σε νέο πακέτο και υιοθετώντας ακομπλεξάριστα πιο γκουρμέ και ποιοτικά μονοπάτια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΡΤΕΜΙς ΤΖΙΤΖΗ
22/10/2015