Cookoovaya

Κλασική φινέτσα με μοντέρνο twist δίνει αστική γοητεία στη μακρόστενη σάλα του εστιατορίου που δημιούργησαν οι σεφ Κλεομένης Ζουρνατζής, Περικλής Κοσκινάς, Βαγγέλης και Σπύρος Λιάκος. Η κουζίνα εστιάζει στην κλασική πλευρά της ελληνικής γαστρονομίας, ιδωμένη διακριτικά από μια σύγχρονη ματιά, χωρίς να λείπουν οι επιλεγμένες κοπές κρεατικών και το φρέσκο ψάρι. Βραβείο Ελληνικής κουζίνας 2022.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €70

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 13η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/11/2022

Cookoovaya

Σαφώς καλύτερο από το παρελθόν, το δημοφιλές εστιατόριο περπατάει στο δρόμο της κλασικής ελληνικής κουζίνας, την οποία βλέπει με σύγχρονη οπτική και χωρίς εξτραβαγκάντσες.

Τι ανυπομονούν να κάνουν οι σεφ της πόλης μέσα και έξω από τις κουζίνες τους

Τα εστιατόρια άνοιξαν και οι σεφ φόρεσαν ποδιές και σκούφους, έτοιμοι να μας υποδεχτούν ξανά, πεινασμένους για τις δημιουργίες τους όσο και για την εμπειρία της εξόδου.

Delivery ρεβεγιόν έχετε δοκιμάσει;

Σε αλλιώτικους γιορτινούς ρυθμούς συντονίζονται φέτος τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία της πόλης, φροντίζοντας να νοστιμίσουν τα γεύματα των ημερών στο σπίτι.

Η «Cookoovaya» έρχεται σπίτι

Δύο διαφορετικές υπηρεσίες delivery λάνσαρε μόλις το γνωστό εστιατόριο για να νοστιμίσει και να κάνει πιο ενδιαφέρουσα την παραμονή μας στο σπίτι.

Η ισχύς εν τη ενώσει στην «Cookoovaya»

Τέσσερις εξαιρετικοί σεφ είναι οι οικοδεσπότες μας στο πολύ ξεχωριστό εστιατόριο «Cookoovaya», που από την πρώτη στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην Αθήνα.

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut».