Γίδι

Ο κ. «Ψάριστον» Βασίλης Ακρίβος σε αυτό το μαγαζί σε στιλ χασαποταβέρνας πιάνει το κρέας… απ’ τα κέρατα. Έχει νοσταλγική σάλα, μια αυλή με μουριές, ανοιχτή κουζίνα με τις ψησταριές σε πρώτο πλάνο, χιούμορ, αμεσότητα και ανάλαφρη διάθεση. Οι πρωταγωνιστές; Αρνίσιες συκωταριές, κοντοσούβλι πρόβειο και χοιρινό, μπριζόλες κ.ά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €40

Πληροφορίες:

Τρ.-Παρ. 3 μ.μ.-12 π.μ. Σάβ. 1-12 μ.μ. Κυρ. 3-11 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Με πρόβατο, με κατίκι, με σιρόπι σφενδάμου, με λεμόνι: Οι πιο αναπάντεχες πίτσες της Αθήνας

Η αθηναϊκή πίτσα βγαίνει πέρα από τα γνώριμα, στήνοντας ένα γευστικό πεδίο όπου η παραξενιά αποτελεί σοβαρή νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
23/03/2026

Στη Μεταμόρφωση, για μια σπάνια ταβέρνα που σερβίρει πίτσα προβατίνας

Ένα από τα πιο sui generis μαγαζιά της Αθήνας δε θα μπορούσε παρά να σερβίρει (και) πολύ αποψάτα πιάτα.

Τα πιο δυνατά κρεατοφαγικά στέκια για την Τσικνοπέμπτη

Η μέρα που απαιτεί τσίκνισμα και καρνιβορικές υπερβολές καταφθάνει και εμείς σας προτείνουμε δώδεκα εστιατόρια για να την τιμήσετε όπως της πρέπει.

Στη Μεταμόρφωση υπάρχει μια αντισυμβατική χασαποταβέρνα

Διόλου τυχαία, έχει χτίσει φανατικό καρνιβορικό κοινό από κάθε γωνιά της Αθήνας.

Οι ταβέρνες των Αθηνών

Μία updated λίστα με εκείνα τα -παλιά και νέα- μέρη που υμνούν την απλούστερη εκδοχή της οικείας νοστιμιάς στην πόλη.

Αφιέρωμα κρέας: Τα εστιατόρια, οι ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα για την Τσικνοπέμπτη και όχι μόνο

Σε ένα αφιέρωμα αυστηρά για κρεατοφάγους, συγκεντρώσαμε τα καρνιβορικά σημεία της πόλης που ακονίζουν τα μαχαίρια τους για εκλεκτές κοπές, ανάβουν τα κάρβουνα για μαεστρικά ψησίματα και επιλέγουν τα συνοδευτικά και τα αποστάγματα που θα απογειώσουν τη γευστική μας έξοδο.

Τσικνοπέμπτη out  of the box στο "Γίδι"

Στη διονυσιακή γιορτή του κρέατος αυτή η αντισυμβατική χασαποταβέρνα κεντάει απρόσμενες dirty λιχουδιές.