Άκρα

Ζωντανό και πολύβουο μοντέρνο μπιστρό, ταιριαστό με την ā la minute μαγειρική του, το Άκρα έχει στο επίκεντρο την open -και open fire- κουζίνα του, με τα φαγητά να μπαίνουν στα κάρβουνα, τις φωτιές ή τις κατσαρόλες της στόφας τη στιγμή της παραγγελίας. Η μαγειρική του Γιάννη Λουκάκη εκπέμπει αυθορμητισμό και ρουστίκ απλότητα σε συνδυασμό με τεχνική και πολύ καλή πρώτη ύλη, σ΄ ένα μενού που αλλάζει σχεδόν καθημερινά. Ιδιαίτερο κεφάλαιο, τα εξαιρετικά επιδόρπια φίνας πατισσερί του pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη, από μόνα τους λόγος επίσκεψης στο εστιατόριο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023

Γευστικά κόνσεπτ και απολαυστικά μέρη της Αθήνας που έκαναν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας, το έτος που μας χαιρετά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/12/2023

Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

Άκρα

Η συνάντηση της προχωρημένης τεχνικής και της αυθόρμητης ρουστίκ μαγειρικής με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες κινητοποιεί την Αθήνα. Ο Γιάννης Λουκάκης και ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης εισάγουν καινά μπιστρονομικά δαιμόνια στην πρωτεύουσα.

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.