Ταξιδεύοντας... στα Βόρεια

Το νεώτερο αδελφάκι της ταβέρνας «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» στο Κερατσίνι που απέκτησε φήμη για τους αλλιώτικους ψαρομεζέδες και τα ολόφρεσκα ψάρια της, βρίσκεται σε ένα ήσυχο στενό με ατμόσφαιρα γειτονιάς. Απλή η διακόσμηση σε λευκό και γαλάζιο, μια τεράστια ασπρόμαυρη φωτογραφία του παλιού λιμανιού της Μυκόνου από το 1960 στη σάλα και αυθεντικά πυροφάνια για φωτιστικά. Μεζέδες στο τηγάνι, όστρακα, σαλάτες, ζυμαρικά, αλοιφές, αλίπαστα συν περίπου 30 ετικέτες τσίπουρου και επιλεγμένα εμφιαλωμένα κρασιά και σπέσιαλ γλυκά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

''Ε/Γ ταξιδεύοντας & Ε/Γ ταξιδεύοντας βόρεια'': Προορισμός για εκλεκτή ψαροφαγία

Τα φρέσκα υλικά αποτελούν τη βάση για τα δύο αγαπημένα στέκια των θαυμαστών της ψαροφαγίας.

20/07/2022

Ταξιδεύοντας γαστρονομικά στις θάλασσες της Ελλάδας

Η αγαπή για την Ελλάδα και τη θάλασσα "επιβιβάζουν" καθημερινά στα εστιατόρια "Ε/Γ Ταξιδεύοντας" στη συνοικία Ευγενεία στο Κερατσίνι και "Ε/Γ Ταξιδεύοντας Βόρεια" στη Νέα Ερυθραία τους λάτρεις της ψαροφαγίας.

Ε/Γ Ταξιδεύοντας

Ταξίδι στα κύματα

«Ταξιδεύοντας… στα βόρεια»: Ψαροφαγικό ρεσιτάλ στη δροσερή αυλή της Ερυθραίας

Κοντά είκοσι χρόνια έχουν περάσει από τότε που η μπράντα του «Ταξιδεύοντας» μας πρωτοταξίδεψε στο Αιγαίο, με τα ψαροφαγικά στέκια στη Νέα Ερυθραία και το Κερατσίνι να έχουν ταυτιστεί με τη νοστιμιά της θάλασσας.

Το μεράκι βγαίνει στον αφρό!

Το «Ε/Γ Ταξιδεύοντας... στα Βόρεια» Νέας Ερυθραίας κοντράρει στα ίσα την αδελφή ψαροταβέρνα στο Κερατσίνι τόσο σε φήμη όσο και σε πελατεία.