Σχεδία Home

Ένας πολυχώρος με τη σφραγίδα και το κοινωνικό προφίλ του γνωστού περιοδικού δρόμου. Γεύσεις στο εστιατόριο, κοκτέιλ στο καφέ-μπαρ και μαζί εκθετήριο και πωλητήριο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Σχετικά άρθρα

Κυριακές στη "σχεδία" με παραμύθια και δημιουργική απασχόληση για παιδιά

Η "σχεδία" ετοιμάζει τις δράσεις "Πρωινοί Σελιδοδείκτες: Με μια 'σχεδία' στις χώρες του κόσμου" και "Το δέντρο μας: Ένα γλυπτό για το 'σχεδία home'".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
29/11/2023

Το αγαπημένο "πάρτι με μακαρόνια" των μαραθωνοδρόμων επιστρέφει στο "σχεδία home"

Παρών στο "pasta party" θα είναι ο υπερμαραθωνοδρόμος Κωνσταντίνος Καρνάζης, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί με το κοινό τα μυστικά των μεγάλων αποστάσεων, σε κανονικές αλλά και αντίξοες συνθήκες.

Στο "σχεδία home" για παραμύθια, δημιουργική απασχόληση και πεντανόστιμο πρωινό

Μια δράση για παιδιά 5-11 ετών που συνδυάζει την φιλαναγνωσία με την δημιουργική απασχόληση και ένα λαχταριστό δεκατιανό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό.

Αναβολή εκδήλωσης: Pop-up graffiti στο στέκι της "Σχεδίας"

Η προγραμματισμένη για τις 6/9 εκδήλωση graffiti της "σχεδίας" αναβάλλεται λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

Θεατρικό παιχνίδι γεμάτο σαπουνόφουσκες στο "σχεδία home"

Τα παιδιά πειραματίζονται με τις φυσαλίδες και αναλύουν τον χώρο των συναισθημάτων παρέα με τις καλλιτεχνικές ομάδες La Petite Marguerite και L’ Epoque Moderne.

Ραντεβού για μία pop-up graffiti εκδήλωση στο στέκι της "Σχεδίας"

Στον δρόμο, εκεί όπου η τέχνη δημιουργείται ελεύθερα και εφήμερα, το περιοδικό δρόμου μάς καλεί στα πλαίσια του φεστιβάλ "9,5 εβδομάδες".

Το καλοκαιρινό φεστιβάλ της "σχεδίας" επιστρέφει

Εκθέσεις, λογοτεχνικές βραδιές, δράσεις με κόμικς και graffiti, παραστάσεις Καραγκιόζη, εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά, παιχνίδια με σαπουνόφουσκες, ακόμη και βόλτες με ηλεκτρικά ποδήλατα στην ολόζεστη καρδιά της πόλης, είναι μερικά απ' όσα θα δούμε στο "σχεδία home".