Ilios

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παίζει με εκσυγχρονισμένες σπεσιαλιτέ αστικής κουζίνας και μεζέδες στο πνεύμα του «Απότσου», ενώ οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι Urban Soul Project έδωσαν στο χώρο ατμόσφαιρα παλιού καφενείου και μπιστρό.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Από το πρωί. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Η γευστική πυξίδα του γιορτινού downtown

Ανάμεσα στα λαμπερά ρεβεγιόν και τα φιλικά καλέσματα, οι βόλτες στη γιορτινή Αθήνα έχουν αυτές τις ημέρες την τιμητική τους αλλά και τα στέκια που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση, από την Πλατεία Συντάγματος, το Θησείο και του Ψυρρή μέχρι το Κολωνάκι και το Παγκράτι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
27/12/2019

Τρυπώσαμε στις στοές της Αθήνας και αποκαλύπτουμε το νέο τους πρόσωπο

Οι στοές της Αθήνας παραμένουν ένας μικρός λαβύρινθος γεμάτος εκλεκτικά στέκια, premium ψώνια και ζωηρές πιάτες αλλά και μικρές χρονομηχανές ενός urban παρελθόντος που ανασαίνει ακόμη.

32 νόστιμα στέκια στο γιορτινό downtown

Τα γιορτινά ψώνια είναι «σκληρή» δουλειά, για την οποία χρειάζονται δυνάμεις και νόστιμα διαλείμματα. Γι’ αυτό σας φτιάξαμε έναν εκτενή γευστικό χάρτη για να κάνετε απτόητοι τις βόλτες σας στο στολισμένο κέντρο της πόλης.

Ένας «Ilios» ήρθε στο City Link με φόρα από τα παλιά

Στην εμβληματική, κοσμοπολίτικη περαντζάδα της Στοάς Σπυρο­μήλιου δίνεις ραντεβού με μια γλυκιά, εκσυγχρονισμένη νοσταλγία.