2Μαζί

Σύγχρονη κουζίνα με σύγχρονους τόνους κι ελληνικές και διεθνείς προσλαμβάνουσες από τον Ηλία Γώγο και τον Γιάννη Μακαρόνη, σε ένα όμορφο νεοκλασικό, διακοσμημένο με ταξιδιωτική θεματική, που το καλοκαίρι μεταφέρεται σε μια αυλή λίγο πιο πέρα, στο Νο 46 της οδού Νίκης. Το σκηνικό εκεί είναι κουκλίστικο, με φερφορζέ ανάμεσα στις γλάστρες με τα λουλούδια, κάτω από τα γυάλινα βαζάκια-φαναράκια, ενώ τα τραπέζια μοιράζονται ανάμεσα σε Έλληνες και τουρίστες που κινούνται στον άξονα Πλάκα-Σύνταγμα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2019

Θα περίμενε κανείς κι άλλες επιβραβεύσεις που δυστυχώς δεν ήρθαν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
27/03/2019

Goût de France| Η άνοιξη μπαίνει γαλλικά

Tην Τετάρτη 21/3 χιλιάδες σεφ αποτίνουν φόρο τιμής σε μια κουζίνα που σφράγισε την εξέλιξη της μαγειρικής τέχνης, στρώνοντας ένα μεγάλο γαλλόφωνο τραπέζι που εκτείνεται σε πέντε ηπείρους.

33 εστιατόρια στα πρόθυρα… Αγίου Βαλεντίνου

Άλλα πολυτελή, άλλα cozy και χαλαρά, φτιάχνουν καθένα το δικό του σκηνικό για εκείνο το σπέσιαλ τετ α τετ κι αφήνουν τον Άγιο να βάλει το χέρι του στην κουζίνα. Share the love.

Δήμος Σαμουράκης καλεί Άνταμ Κοντοβά

Δύο ταλαντούχοι νεαροί σεφ εν τη ενώσει στο πρώτο για την τρέχουσα σεζόν 4 hands dinner menu του «2 Μαζί».

Το «2 Μαζί» σε δυο ταμπλό

Αλλαγές και φρέσκα νέα για το εστιατόριο του Ηλία Γώγου που απ’ ό,τι φαίνεται, εκτός από ταξιδιωτική διακοσμητική θεματική, έχει και την ανάλογη διάθεση.

Ο Γιώργος Στυλιανουδάκης στο «2Μαζί»

Έρχεται καλεσμένος του σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζου και από κοινού δημιουργούν το ειδικό μενού της Τρίτης 21/2.

Ο Μίλτος Αρμένης για μια βραδιά στο «2 Μαζί»

Συνθέτει με τον σεφ του εστιατορίου Χάρη Νικολούζο ένα μενού με άρωμα Κέρκυρας, εγκαινιάζοντας, στις 5/1, μια σειρά δείπνων με σύγχρονο πνεύμα και αναφορές σε τοπικές ελληνικές κουζίνες.