Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

!
Οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση λειτουργούν αποκλειστικά για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά, ενώ οι μεικτοί εξωτερικοί δέχονται και κατόχους rapid test με ισχύ 48 ωρών. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών μπορούν να επισκέπτονται όλους τους χώρους με self-test.

Εστιατόρια ανά

Αναζήτηση Εστιατορίων

banner
Πρόσωπο
Ειρήνη Γιωργουδιού (Top Chef): «Η τάση της τοπικής γαστρονομίας με ενθουσιάζει»

Ειρήνη Γιωργουδιού (Top Chef): «Η τάση της τοπικής γαστρονομίας με ενθουσιάζει»

Προσηνής, χαμηλών τόνων και συγκεντρωμένη στους στόχους της, η νεαρή Ροδίτισσα, πρόσφατη νικήτρια του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού «Top Chef», ανήκει στη νέα γενιά φερέλπιδων μαγείρων.

Θέμα
Γιατί κορυφαία εστιατόρια του πλανήτη βγάζουν το κρέας από το μενού τους;

Γιατί κορυφαία εστιατόρια του πλανήτη βγάζουν το κρέας από το μενού τους;

Κορυφαίοι 3άστεροι σεφ καταργούν το κρέας από τα εστιατόριά τους, θέλοντας να μας εμπνεύσουν σε αλλαγή των διατροφικών συνηθειών για να αποφύγουμε τις δραματικές επιπτώσεις της δραματικής αλλαγής.

Δοκιμάσαμε
«Drakoulis Dry & Raw»: Καρνιβορική αποθέωση σε electro ρυθμούς

«Drakoulis Dry & Raw»: Καρνιβορική αποθέωση σε electro ρυθμούς

Η νέα προσθήκη στην κρεατοφαγική βεντάλια του Στράτου Δρακούλη είναι μια extra large εκδοχή της ναυαρχίδας των Νοτίων Προαστίων, που δίνει στον μαέστρο των premium κοπών το χώρο να απλώσει το καλοφαγικό του όραμα.

Focus
6 ραντεβού με τη γαλοπούλα για το φετινό Thanksgiving

6 ραντεβού με τη γαλοπούλα για το φετινό Thanksgiving

Μπορεί πέρσι να στερηθήκαμε τη δυνατότητα να τη γιορτάσουμε έξω, η φετινή Ημέρα των Ευχαριστιών ωστόσο πλησιάζει (25/11) και εμπνέει τα εστιατόρια της πόλης για ειδικά μενού με πρωταγωνίστρια τη γαλοπούλα... όπως Αμερική.

Θέμα
Τα budget friendly εστιατόρια που έγιναν τα γευστικά μας φαβορί

Τα budget friendly εστιατόρια που έγιναν τα γευστικά μας φαβορί

Τα budget friendly σιγουράκια μας είναι τα στέκια που έχουν εδραιωθεί στην καθημερινότητά μας, χάρη στην ικανότητά τους να σερβίρουν νοστιμιά χωρίς τσιγκουνιές στην έμπνευση και την ποιότητα των υλικών, των concepts και των υπηρεσιών τους.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων