Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

Θέμα
Γιατί το αυγό έχει μετατραπεί σε καυτό αντικείμενο γαστρονομικής μόδας;

Γιατί το αυγό έχει μετατραπεί σε καυτό αντικείμενο γαστρονομικής μόδας;

Σε λίγες ημέρες έχει την τιμητική του και ο Δημήτρης Αντωνόπουλος φιλοσοφεί πάνω στην τελειότητα του αβγού, σχολιάζει τη μοδάτη αύρα που το περιβάλλει, εξηγεί τις αναζητήσεις της hi-tech μαγειρικής και δίνει tips για την τελειότητα της κάθε μέρας.

Αφιέρωμα
Pizza, pasta & more: Αυτά είναι τα καλύτερα ιταλικά της πόλης

Pizza, pasta & more: Αυτά είναι τα καλύτερα ιταλικά της πόλης

Φτιάξαμε έναν περιεκτικό χάρτη της Μικρής Ιταλίας της Αθήνας, η οποία εκτείνεται από το κέντρο ως την παραλία κι από τον Πειραιά ως τα προάστια, με τις καλύτερες προτάσεις για γευστική dolce vita στην πρωτεύουσα.

Δοκιμάσαμε
Το «Fish Project» βάζει το ψάρι στο μικροσκόπιο

Το «Fish Project» βάζει το ψάρι στο μικροσκόπιο

Ένα ωραίο θαλασσινό ντουέτο με ψαροπωλείο και εστιατόριο δίπλα -δίπλα έστησε η γνωστή αλυσίδα ιχθυοπωλείων «Ιχθύς» στο Χαλάνδρι, με γερό ατού την επιμέλεια του μενού από τον βραβευμένο σεφ Γιάννη Παροίκο και pastry chef τον Θεόδωρο Μωϋσίδη.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων