Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Αφιέρωμα: Ταβέρνες και εστιατόρια για την Τσικνοπέμπτη

Από παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα steak restos μέχρι σταθερά upscale στέκια κρεατοφαγίας και σουβλατζίδικα με οινικές αναζητήσεις: από όλα εκείνα τα σημεία της πόλης, δηλαδή, που τιμούν στο κρέας σε όλες τις μορφές του και ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν για την Τσικνοπέμπτη, ανάβοντας τα κάρβουνα και προετοιμάζοντας τις σχάρες τους.

Η καινοτομία στον ελληνικό καφέ ονομάζεται ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI

Ο Πρόεδρος της E.R. COFFEE EXPERIENCES, Άνθιμος Δημητριάδης, μας μιλά για το πρωτοπόρο σύστημα παραγωγής ελληνικού καφέ που εντυπωσίασε στην πρόσφατη HORECA.

Περισσότερα

Bertrand Valegeas: "Στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino" δεν έχουμε προκλήσεις, μόνο ευκαιρίες"

Με μια σχεδόν "καρμική" σχέση να τον δένει με την Ελλάδα, ο χαρισματικός Γάλλος σεφ Bertrand Valegeas έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στη δική μας εστιατορική σκηνή.

Περισσότερα

Ελλάδα & Ιταλία "δοκίμασαν" μαζί τα πιο εκλεκτά κρασιά σερβίροντας το πιο πολυπολιτισμικό οινικό γεγονός

Η έκθεση Oino Vino που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου από την Deals έφερε τα "πάνω κάτω" προσφέροντας ένα ακαταμάχητο ταξίδι στον ελληνικό & ιταλικό αμπελώνα.

Περισσότερα

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη έζησε μια βραδιά γεμάτη "Deos"

Το πολύ εντυπωσιακό all day bar restaurant των Αμπελοκήπων βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων μας από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Περισσότερα

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Αναζητώντας τον καλύτερο Έλληνα σομελιέ του 2024

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο του 2024, με τη συμμετοχή 14 συνολικά διαγωνιζομένων, θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου.

Ο Ferran Adrià μαγείρεψε "Alchemist": Βρεθήκαμε στο κορυφαίο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς

Τρεις avant-garde σεφ, menu dégustation 46 σταδίων, μια γιορτή προς τιμήν της κληρονομιάς του "El Bulli" και του Ferran Adrià, του σεφ που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο τρώει ο κόσμος τον 21ο αιώνα. Η πρωτοπορία αντεπιτίθεται με όραμα έναν πιο δίκαιο και νόστιμο πλανήτη και το "αθηνόραμα" ήταν εκεί.

Fire Nights Vol. 3: H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Η σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη μαγειρεύει στα Εξάρχεια και το δημοφιλές wine resto, στις 5 Μαρτίου.

Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;

Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.

Πού τρώμε και πού πίνουμε μετά το μουσείο;

Εστιατόρια, μπαρ και νόστιμα σποτ παρουσιάζουν τα δικά τους απολαυστικά εκθέματα, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα μουσεία της Αθήνας.

Στο Παγκρατιώτικο "Βενιαμίν" για day ‘n’ night διασκέδαση

Το ανεπιτήδευτο στέκι με την νεανική καρδιά, αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και το ποτό στην old school πλατεία Μεσολογγίου,

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Ένας εμβληματικός Έλληνας παραγωγός στο νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου.

Στεριανοί και θαλασσινοί μεζέδες στο "Mezze Athens"

Πολύ κοντά στις θεατρικές πιάτσες της πόλης, το αγαπημένο concept του Ομίλου Καστελόριζο σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση με δημιουργική ματιά.

Το "Raki Meze Athens" αγαπά τους μεζέδες

Με νοσταλγικό ντεκόρ, γεύσεις της μοιρασιάς και γλυκόπιοτα αποστάγματα, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στέκια της πόλης για καλοφτιαγμένους μεζέδες μάς περιμένει μετά την τελευταία υπόκλιση αφού είναι πολύ κοντά σε θεατρικές πιάτσες.

"Πιάτσα Καλαμάκι": Η πιο νόστιμη αθηναϊκή πιάτσα

Το street food της ελληνικής καρδιάς σε πλειάδα επιλογών με τυλιχτά και XL μερίδες ψητών είναι αυτό που χρειάζεσαι αμέσως μετά τη θεατρική σου έξοδο.

'Neropistolo', το επόμενο σουξέ των αθηναϊκών φουρνισμάτων

Ένα παιχνιδιάρικο new age bakery στην οδό Βουλής κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον το γευστικό σύμπαν της πόλης.

"La Linda": Φουρνίσματα αλά Ουρουγουάη στη Γλυφάδα

Από το Νότο της Αμερικής στο Νότο της Αθήνας προσγειώθηκε μόλις το όμορφο, καινούργιο στέκι της Γλυφάδας. Πήραμε μια πρώτη, αχνιστή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Η καινοτομία στον ελληνικό καφέ ονομάζεται ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI

Ο Πρόεδρος της E.R. COFFEE EXPERIENCES, Άνθιμος Δημητριάδης, μας μιλά για το πρωτοπόρο σύστημα παραγωγής ελληνικού καφέ που εντυπωσίασε στην πρόσφατη HORECA.

Τα στρείδια έχουν την τιμητική τους στο 'Nyx'

Μία ξεχωριστή εμπειρία στο fusion εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Academias', στο πλαίσιο του 'Merci Chef!'.