See/ds

Ο ταλαντούχος σεφ Δήμος Σαμουράκης φυτεύει τους σπόρους μιας πολύ ενδιαφέρουσας μοντέρνας κουζίνας στο δικό του εστιατόριο στα Ιλίσια, που ανανεώνει το fine dining σκηνικό της πόλης. Στη σάλα με τη μίνιμαλ ατμόσφαιρα χαίρεσαι τις προτάσεις του που ακολουθούν τον κύκλο των εποχών και διακρίνονται από απρόσμενους συνδυασμούς υλικών, φινέτσα και μεγάλη νοστιμιά. Mενού γευσιγνωσίας (€ 95). Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€95 - €95

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

Τα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης

Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

See/ds

Ο ταλαντούχος σεφ Δήμος Σαμουράκης φυτεύει τους σπόρους μιας πολύ ενδιαφέρουσας μοντέρνας κουζίνας στο δικό του εστιατόριο στα Ιλίσια, που ανανεώνει το fine dining σκηνικό της πόλης.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.