Λευκοντυμένο, σε μίνιμαλ ύφος εστιάζει στο ψάρι, όπως μαρτυρά και το όνομά του: διάφορα κλασικά ορεκτικά, κάποια κυρίως όπως ο αγιορείτικος...
Από την Άνδρο ήρθε στην Αθήνα, με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στην επιμέλεια της κουζίνας του που αγκαλιάζει τις σύγχρονες θαλασσινές γεύσεις και...
Ελληνική κυρίως αλλά και πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών και ολόφρεσκες πρώτες ύλες, προσφέρεται τόσο για ένα...
Από το μολυβένιο βαρίδι που τοποθετείται κοντά στα αγκίστρια της πετονιάς δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης εστιατόριο της Βούλας. Η...
Ένα σύγχρονο εστιατόριο με χαλαρή ατμόσφαιρα που βλέπει πιάτο τον κόλπο της Βουλιαγμένης, από την ομάδα του Margi και υπό την επίβλεψη του σεφ του...
Η μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα του σεφ Γιώργου Οικονομίδη μιξάρει μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία σε αυτό το εστιατόριο, που ξεκίνησε από τη Νάουσα της...
Η τοποθεσία είναι στην προκειμένη δυνατό χαρτί. Η θέα από το πολυτελές ντεκ που βλέπει στον κολπίσκο του Αστέρα και στην ανοικτή θάλασσα είναι...
Ιστορική ψαροταβέρνα με ποιοτικό ψάρι και ωραίους πολίτικους μεζέδες. Μοντέρνα σάλα με πέτρα και μια ατελείωτη βεράντα με θέα στον κόλπο της...
Ολόλευκη σάλα και μια βεράντα που βλέπει όλη την Αθήνα, μέχρι τον Σαρωνικό. Τα ψάρια στο θαλασσινό εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου έρχονται από τις...
Το ζεστό εστιατόριο με τη σφραγίδα του ιστορικού «Ζέφυρου» του Μικρολίμανου εστιάζει ασφαλώς στο ψάρι και τα θαλασσινά αλλά κάνει χώρο και για όσους...
Tα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το δημοφιλές στέκι της Γλυφάδας με τη βολιώτικη μενταλιτέ ως προς την κουλτούρα του...
Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους, σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων...
Στη μοντέρνα φωτεινή σάλα του σερβίρει διαλεχτό ψάρι από το νησί του και ωραίες συνταγές.
Kομψό θαλασσινό εστιατόριο με διεθνείς προσλαμβάνουσες από την ομάδα του «Pere» – πάντα σε συνεργασία με τον Κώστα Τσίγκα. Το ρεπερτόριο της κουζίνας...
Ξεκίνησε την ιστορία του στη Δροσιά πριν από είκοσι πέντε χρόνια με κλασικό προφίλ ψαροφαγίας, στην πορεία όμως –έχοντας ενδιάμεσα επεκταθεί στη...
Κομψό θαλασσινό εστιατόριο με πολύ όμορφες λεπτομέρειες και κουζίνα μοντέρνας αντίληψης, που δεν ξεχνάει και τα κλασικά της ψαροφαγίας. Πολλές οι...
Ο σπεσιαλίστας των ψαριών και των θαλασσινών Γιώργος Παπαϊωάννου σερβίρει εκφραστικά τα καλούδια της θάλασσας, αναδεικνύοντας τη φυσική τους γεύση....
Φρέσκο ψάρι, με σωστό τηγάνι και σχάρα, συν μια μεγάλη ποικιλία από όστρακα, σερβιρισμένα στην αρκετά περιποιημένη σάλα με τις αναφορές στην ιστορία...
Το ζεστό και φιλόξενο θαλασσινό εστιατόριο που γνωρίσαμε στο Γκάζι μάς υποδέχεται πλέον σε μια υπερυψωμένη βεράντα πάνω από το Μικρολίμανο με...
Το πιο διάσημο ελληνικό εστιατόριο στον κόσμο ως γαστρονομικό επίκεντρο του πρώτου «Xenodocheio Milos» σε ιστορικό νεοκλασικό απέναντι από την Παλιά...
Διακοσμημένο σε λευκούς τόνους, το νεοκλασικό της Κηφισιάς φιλοξενεί τη γνωστή και καταξιωμένη από το Μικρολίμανο θαλασσινή κουζίνα του...
Πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών. Λιτή, καλόγουστη, σύγχρονη σάλα και προσεγμένη κουζίνα ελληνικής –μεσογειακής...
Το γνωστό θαλασσινό στέκι της Ηλιούπολης έχει πλέον ένα αδερφάκι με πιο επίσημη ατμόσφαιρα στα βόρεια της πόλης. Το μενού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην...
Στα χέρια της ίδιας οικογένειας, ο «Captain» σερβίρει ψάρια και θαλασσινά δίπλα στη θάλασσα επί 35 χρόνια.
Είναι κλασική περίπτωση. Το ψαρο-στόρι, που σ' αυτό το εστιατόριο του Μικρολίμανου γράφεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ξεπερνάει τα ογδόντα χρόνια....
Είτε στη σάλα με τους Αμερικανούς ναύτες των ’40s, το περίφημο υπερωκεάνιο «Normandie» και κάθε λογής επιτοίχια ναυτικά σύμβολα, είτε πιάνοντας πόστο...
Τα υλικά-μπιζουδάκια είναι αποτέλεσμα της αποκλειστικής συνεργασίας του Γιώργου Παπαϊωάννου με ψαροντουφεκάδες, με τη μαγειρική του προσέγγιση να...
Το νεώτερο αδελφάκι της ταβέρνας «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» στο Κερατσίνι που απέκτησε φήμη για τους αλλιώτικους ψαρομεζέδες και τα ολόφρεσκα ψάρια της,...
Κομψό, κλασάτο θαλασσινό εστιατόριο που κοντεύει τα 15 χρόνια λειτουργίας και, όταν ο καιρός είναι καλός, βγαίνει σε έναν καταπράσινο κήπο με μουριές...
Η νέα γενιά Δουράμπεη έχει δημιουργήσει ένα δεύτερο, πολύ όμορφο, κομψό και φωτεινό θαλασσινό εστιατόριο που τιμά την ιστορία του ονόματος δίνοντας...