Maltagliati

Από τα πρώτα ιταλικά που ξεδίπλωσαν την ιστορία της φρέσκιας pasta στην Αθήνα προ 20ετίας, οι δυο τρατορίες των Αμπελοκήπων και του Π. Φαλήρου βρίσκονται επί δύο δεκαετίες στις επάλξεις της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας, με άξονα την εποχικότητα και έμφαση στο καλό ζυμαρικό και τους απέραντους γευστικούς ορίζοντες που ανοίγει. Signature πιάτο τα Maltagliati με ραγού σιγοψημένο για ώρες στη μαρμίτα, συνοδεία πορτσίνι και λάδι τρούφας

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€22 - €28

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.