Οδηγός Εστιατορίων

Noah

Είναι δικαίως place to be το πολύ όμορφο αυτό στέκι στο Πάρκο Ελευθερίας με το ατμοσφαιρικό σκηνικό που παραπέμπει σε μεξικάνικη hacienda. Τα ηνία της κουζίνας κρατά η ταλαντούχα σεφ Ελένη Σαράντη, με μοντέρνες γεύσεις που ενθαρρύνουν τη λογική της μοιρασιάς, ενώ αξιόλογα είναι και τα κοκτέιλ της μπάρας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €35

Πληροφορίες:

Aπό το πρωί

Σχετικά άρθρα

Noah: Τροπικός παράδεισος στο Πάρκο Ελευθερίας

Το απόλυτο χιτ της προηγούμενης σεζόν επιστρέφει δριμύτερο, προσφέροντας στον παραδεισένιο κήπο του μια καλοκαιρινή όαση στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/07/2021

Noah

Ο κήπος είναι όαση, η χασιέντα τού πάει, ενώ το ethnic fusion μενού είναι πολύ ταιριαστό. Επιδιώξτε τις spicy εκδοχές και θα βγείτε μόνο κερδισμένοι.

Noah

Τώρα που το σουξέ του καλοκαιριού γίνεται πιο… εστιατορικό λόγω συνθηκών, χαρείτε το εφέ της οξειδωμένης χασιέντα που έχει στηθεί στο Πάρκο Ελευθερίας και χαλαρώστε με ασφάλεια.

«Noah»: Το απόλυτο χιτ!

Χαμός στο ίσωμα, στην οξειδωμένη χασιέντα που έστησαν στο Πάρκο. Κάντε τη γιόγκα σας και κατόπιν για ποτό και φαγητό. Εδώ κάνουν ουρά νεολαία και ωριμότεροι αυτό το καλοκαίρι.

Έξι ολοκαίνουργιες bar αφίξεις

Άνοιξαν πριν από λίγο καιρό τις πόρτες τους και ευελπιστούν να γίνουν τα νέα στέκια της πόλης. Ακολουθεί μια εξάδα από bars που και φρέσκα είναι, και ήδη συζητιούνται έντονα.