GB Roof Garden

Στο εστιατόριο στην κορυφή του εμβληματικού ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος, η ατμόσφαιρα είναι αριστοκρατικά κλασική και η Ακρόπολη βρίσκεται μπροστά σου, σε ένα από τα καλύτερα πλάνα της πόλης. Υπό την εποπτεία του executive chef Αστέριου Κουστούδη, ο ταλαντούχος chef de cuisine Νίκος Λιόκας προτείνει ένα μοντέρνο μενού που εκφράζει μεσογειακό κοσμοπολιτισμό και ελληνοκεντρική άποψη ως προς τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Η λίστα κρασιών είναι ιδιαίτερα εκτενής, με τον sommelier Βαγγέλη Ψωφίδη να προτείνει πρωτότυπες, εύστοχες αρμονίες, και το σέρβις εξαιρετικό. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €90

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο

Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
14/02/2023

Νέα εποχικά μενού στα "GB Roof Garden" και "Tudor Hall"

Τα κορυφαία εστιατορικά concepts σε "Μεγάλη Βρεταννία" και "King George" κρατούν ψηλά τον πήχη της γαστρονομίας και μάλιστα υπό το πρίσμα της βιωσιμότητας.

GΒ Roof Garden

Καλύτερο από ποτέ το αρχοντικό εστιατόριο στην κορυφή της "Μεγάλης Βρεταννίας", εκφράζει μια νέα φινέτσα με σεφ τον Νίκο Λιόκα, σε συνεργασία με τον executive chef του ξενοδοχείου Αστέριο Κουστούδη.

Πάσχα με ιδιαίτερα μενού στα ξενοδοχεία της Αθήνας

Σε πασχαλινούς ρυθμούς συντονίζονται μεγάλα αθηναϊκά ξενοδοχεία, προσφέροντας σε όσους παραμείνουν στην πόλη ξεχωριστά μενού για το βράδυ της Ανάστασης και το λαμπριάτικο γεύμα.

Γευστικά ραντεβού με τον Βαλεντίνο στα ξενοδοχεία της πόλης

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και τα καλά αθηναϊκά ξενοδοχεία μας ξελογιάζουν με ειδικά μενού που ευνοούν το γαστρο-ρομάντζο.

Shrimp & More στο «GB Roof Garden»

Ένα νέο θεματικό μενού που υμνεί όλα τα είδη γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες ετοιμάζει ο Chef de Cuisine Νίκος Μαυρόκωστας.

Με την επανεκκίνηση της, η γαστρονομία γυρίζει σελίδα

Βιωσιμότητα, φάρμες εστιατορίων, ανοιχτή μοιρασιά πληροφοριών ανάμεσα σε σεφ, κατάργηση πολλών εισαγόμενων και στροφή στην ελληνική παραγωγή: ιδού οι πρώτες κινήσεις της αλλαγής.