Balthazar

Το αλέγρο, κοσμικό εστιατόριο και μπαρ των αδερφών Πιτσιλή περνάει το χειμώνα σε ένα εμβληματικό αθηναϊκό νεοκλασικό, όπου το αντικέ στοιχείο δένει καλαίσθητα με το μοντέρνο, ενώ κάθε καλοκαίρι βγαίνει σε έναν καταπράσινο κήπο, από τους πιο όμορφους στην πόλη. Μοντέρνα πιάτα με ωραίες fusion ιδέες, στοιχεία comfort food και περισσότερο ελληνικό χρώμα φέτος από τον πολύ καλό Χριστόφορο Πέσκια. Ιδιαίτερα τα κοκτέιλ που φτιάχνει η μπάρα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια με ζεστή ατμόσφαιρα

Για αυτές τις ημέρες που το κρύο έχει την τιμητική του, σταχυολογούμε δέκα αξιόλογα εστιατόρια κάθε είδους που μαζί με το φαγητό μας περιβάλλουν με τη θαλπωρή τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
03/02/2022

Περάσαμε μια υπέροχη βραδιά στον κήπο του «Balthazar»

Το διαχρονικό bar restaurant των Αμπελοκήπων παραμένει place to be της καλοκαιρινής Αθήνας, με κεφάτη ατμόσφαιρα και ολοκαίνουργια γευστικά hits από τον Χριστόφορο Πέσκια.

Περάσαμε μια υπέροχη βραδιά στον κήπο του «Balthazar»

Το διαχρονικό bar restaurant των Αμπελοκήπων παραμένει place to be της καλοκαιρινής Αθήνας, με κεφάτη ατμόσφαιρα και ολοκαίνουργια γευστικά hits από τον Χριστόφορο Πέσκια.

Balthazar

Δεν υπάρχουν πολλά νεοκλασικά στην Αθήνα που να συναγωνίζονται σε ομορφιά και αρχιτεκτονική το σπίτι της μεγάλης μας ηθοποιού Κυβέλης Ανδριανού.

Balthazar

Δεν υπάρχουν πολλά νεοκλασικά στην Αθήνα που να συναγωνίζονται σε ομορφιά και αρχιτεκτονική το σπίτι της μεγάλης μας ηθοποιού Κυβέλης Ανδριανού.

Ωμό: οι διαφορετικές όψεις μιας τάσης που (δεν) ψήνεται

Η επέκταση των ταρτάρ, των καρπάτσιο, των σεβίτσε και των παραλλαγών τους, που πλέον σε αρκετές περιπτώσεις τα βρίσκεις όχι μόνο στα εστιατόρια αλλά και στις ταβέρνες, δείχνει ότι εξοικειωνόμαστε όλο και περισσότερο με την ιδέα του κρέατος ή του ψαριού χωρίς το άγγιγμα της φωτιάς.

Ωμό: οι διαφορετικές όψεις μιας τάσης που (δεν) ψήνεται

Η επέκταση των ταρτάρ, των καρπάτσιο, των σεβίτσε και των παραλλαγών τους, που πλέον σε αρκετές περιπτώσεις τα βρίσκεις όχι μόνο στα εστιατόρια αλλά και στις ταβέρνες, δείχνει ότι εξοικειωνόμαστε όλο και περισσότερο με την ιδέα του κρέατος ή του ψαριού χωρίς το άγγιγμα της φωτιάς.