Ψαράδες

Λευκοντυμένο, με κομψή, χαλαρή αύρα. Το ντεκόρ, με σταρ τα παλιά γυαλικά (φιάλες, καράφες, βάζα) σε οινοπνευματί ή σε ανοιχτό πράσινο της ελιάς, αποπνέει στιλάτο μεσογειακό πνεύμα, και η κουζίνα, εκτός από τις κλασικές της προτάσεις, φροντίζει να ανανεώνει το θαλασσινό ρεπερτόριο με διάφορους νεολογισμούς.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€28 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Οδός Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο: 6 εστιατόρια για κάθε διάθεση

Διατηρεί ακόμα την αύρα γειτονιάς από τα παλιά αλλά και την αίσθηση του κέντρου-απόκεντρου ο δρόμος αυτός του Παλαιού Φαλήρου που κρύβει ενδιαφέροντες γευστικούς πειρασμούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
16/03/2022

Ψαράδες

Στα δίχτυα της θάλασσας

«Ψαράδες»: Στον αφρό της χαλαρής ψαροφαγίας

Το όμορφο στέκι χαράσσει ρότα προς μια ανανεωμένη εμπειρία ψαροφαγίας, διατηρώντας όμως για άγκυρες κλασικά πιάτα με ατόφια γεύση.

Ψαράδες: Κλασικές γεύσεις σε νέα ρότα

Mολονότι κλασικό στέκι ψαροφαγίας, οι «Ψαράδες» καταφέρνουν να διατηρούν τη φρεσκάδα τους ατόφια, έχοντας ως σημείο αναφοράς της γεύσης τους τη σπιρτόζικη αψάδα της θάλασσας.

Νέος καπετάνιος στους «Ψαράδες» και στο «Άδολο»

Ο ταλαντούχος σεφ Βασίλης Παπαθεοδώρου είναι ο καινούργιος executive chef των γνωστών εστιατορίων της οικογένειας Βουλγαράκη.

Η 25η Μαρτίου θέλει τον μπακαλιάρο της και αυτά τα εστιατόρια τον φέρνουν σπίτι μας

Ιδού πέντε εστιατόρια που θα μας προμηθεύσουν στο σπίτι το τιμώμενο έδεσμα της ημέρας και άλλες σαρακοστιανές νοστιμιές.