Hill

Αέρας ανανέωσης στο πολύ δημοφιλές «Chocolat Royal» του Θησείου. Η ανακαίνιση προίκισε το χώρο του εστιατορίου με κομψή ατμόσφαιρα, ενώ την κουζίνα επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Δημητριάδης, που ποντάρει στις μοντέρνες ελληνικές γεύσεις και τις επιλεγμένες πρώτες ύλες. Η δράση στα διαφορετικά επίπεδα του νεοκλασικού που βλέπει στην Ακρόπολη ξεκινάει από νωρίς με πρωινό και brunch καθημερινά και συνεχίζεται μέχρι αργά με επιλεγμένα ελληνικά κρασιά και κοκτέιλ. Εξαιρετικά δημοφιλές, χειμώνα-καλοκαίρι, το roof garden.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Σχετικά άρθρα

Τα Wine Dinners επιστρέφουν στο The Hill Athens

Με μια υπέροχη θέα της Ακρόπολης για φόντο, η ομάδα του rooftop εστιατορίου του Θησείου επαναφέρει τα οινογαστρονομικά ραντεβού της Παρασκευής, με ειδικά σχεδιασμένα μενού συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων αρχής γενομένης από τις 2 Φεβρουαρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
31/01/2024

Το "Hill Athens" σερβίρει τη μοντέρνα ελληνική κουζίνα που έλειπε από το Θησείο

Στο φινετσάτο τριώροφο εστιατόριο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, η βόλτα στην ομορφότερη γειτονιά της Αθήνας απογειώνεται πιάνοντας θέση στο μοντέρνο χώρο με την πανοραμική θέα που ανοίγεται από τη Στοά Αττάλου και τον Λυκαβηττό μέχρι τονκατάφωτο Παρθενώνα.

"Hill Athens"

Ένας λόφος που αξίζει να ανέβεις.

Το φαγητό συναντά το κρασί στο "Hill Athens"

Μια σειρά από ειδικές food & wine pairing βραδιές ξεκινά το κομψό εστιατόριο του Θησείου.

Hill Athens

Ό,τι πρέπει για ξένους επισκέπτες, καθώς η πανοραμική θέα στον Παρθενώνα από την ταράτσα του εστιατορίου ενθουσιάζει. Η κουζίνα παίζει σύγχρονα ελληνικά, με ωραίες ανανεωτικές ιδέες.

Βρέχει νέα εστιατόρια στη γιορτινή Αθήνα

Γύρω στα 25 ολοκαίνουργια γευστικά στέκια για κάθε διάθεση μόλις άνοιξαν ή σηκώνουν αυλαία αυτές τις ημέρες προικίζοντας τις γιορτινές μας εξόδους με την αύρα του καινούργιου.