Base Grill Athens

Ο χώρος της διάσημης κρεατερί του Περιστερίου είναι ατμοσφαιρικός και ζεστός, σαν αστικό μπιστρό, ενώ η κουζίνα και το προσωπικό παίζουν στα δάχτυλα τις προχωρημένες κοπές με έντονο ελληνικό πρόσημο, που δίνουν ταυτότητα στο μενού. Το δημοφιλές «αβγό σε φωλιά πατάτας» παραμένει λιχούδικο φαβορί, τα λουκάνικα από μαύρο χοίρο, πρόβατο ή μοσχάρι είναι απροσπέραστα, όπως και η σπαλομπριζόλα των ψυγείων ωρίμανσης. Τα γλυκά υπογράφει ο Διονύσης Αλέρτας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

6 στέκια που νοστιμίζουν το Περιστέρι

Κρέας και ψάρι για βραβείο, μοντέρνες ταβέρνες, ανατρεπτικές gastro pub αλλά και προχώ streetfood βάζουν την πινελιά τους στο γευστικό χάρτη της μεγάλης συνοικίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
27/01/2022

Ωδή στο αληθινό κρέας από το «Basegrill»

Είναι το πιο ιδιαίτερο εστιατόριο κρέατος σε ολόκληρη την πόλη το «Basegrill», και αυτό οφείλεται στους δημιουργούς του Σπύρο και Βαγγέλη Λιάκο.

Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Κλεομένης Ζουρνατζής μας καλωσορίζουν όλους «Μαζί»

Με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο μας υποδέχονται ξανά οι τέσσερις σεφ στα εστιατόρια «Cookoovaya», «Basegrill», «Τραβόλτα» και «Hoocut».

Τα εστιατόρια έκαναν restart: Πώς κύλησαν οι πρώτες μέρες

Το «α» επισκέφτηκε τα εστιατόρια που επαναλειτουργούν από τις 25 Μαΐου, μίλησε με τους ιδιοκτήτες τους και μεταφέρει την ενθαρρυντική εικόνα επιστροφής.

Ποια είναι η νέα οικολογική στρατηγική στο κρέας;

Κορυφαία τριάστερα εστιατόρια εκπέμπουν σήμα κινδύνου για τον πλανήτη, βγάζοντας συμβολικά το κρέας από τις κουζίνες τους. Είναι καιρός να βρούμε σοβαρές εναλλακτικές μετρημένης γαστρονομικής κρεοφαγίας.

Πετάει το Περιστέρι κι αυτά τα γευστικά στέκια το αποδεικνύουν

Πολύχρωμα έθνικ στέκια, ψαγμένες νεο-ταβέρνες, προσεγμένα all day spots και αλέγρα wine bars μπαίνουν στο χάρτη δίπλα στις κλασικές αξίες της περιοχής, που διαμορφώνει υπερτοπικό χαρακτήρα, με προτάσεις για όλους.

Basegrill

Στην καλύτερή του φάση, το διάσημο steakhouse των δυτικών προαστίων έχει εξελίξει τα εδέσματά του και, χωρίς να χάσει την οικειότητα και τη θέρμη του, έχει αποκτήσει αύρα γαλλικού μπιστρό.