Ένα σύγχρονο, φιλικό, cool μαγαζί, στο πνεύμα του κινήματος του Slow Food. Πιάτα που ταξιδεύουν από την ελληνική παράδοση μέχρι τις σύγχρονες τάσεις,...
Είναι ένα μαγαζί που ξεκίνησε ως μεζεδοπωλείο, συνέχισε με εστιατορική ρότα και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι κατάφερε, γευστικά και στιλιστικά, να...
Αποικιακοί τόνοι στο ντεκόρ, κοσμοπολίτικη αύρα και θέα στα κύματα, σε έναν all day χώρο με αξιώσεις, που αξιοποιεί ένα πολύ ωραίο σημείο της παραλίας...
Το νότιο «αδερφάκι» του «Feedέλ» είναι διακοσμημένο με πέτρα, μέταλλο και κάποια κουβανέζικα στοιχεία, ενώ μοιράζεται κάποια πιάτα με το μπαρ κι...
Το κύριο εστιατόριο του «Glyfada Riviera» έχει κομψή ατμόσφαιρα και προσφέρει θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου. Ο κατάλογος προτείνει γεύσεις σε...
Ένα σύγχρονης αντίληψης ελληνικό μπιστρό δημιούργησε ο βραβευμένος σεφ Χάρης Νικολούζος, παρέα με τους Γιώργο Καβακλή και Κώστα Καρατζόγλου...
Αέρας ανανέωσης στο πολύ δημοφιλές «Chocolat Royal» του Θησείου. Η ανακαίνιση προίκισε το χώρο του εστιατορίου με κομψή ατμόσφαιρα, ενώ την κουζίνα...
Μια εντυπωσιακή σάλα με στιλπνές μαύρες και γκρι επιφάνειες, ένα πλέγμα από φιάλες κρασιού με οπτικές ίνες στην οροφή και μια όμορφη walk-in κάβα σε...
Από τον λόφο της Καστέλας, το ντιζαϊνάτο εστιατόριο στο όμορφο rooftop του ξενοδοχείου προσκαλεί για εντυπωσιακή θέα στην πόλη και τον Σαρωνικό. Η...
Γαστρονομικό μεζεδολόγημα και ποτό σε έναν μοντέρνο all day χώρο, που βγάζει τραπέζια σε ένα αριστουργηματικό κηπάκι –αστικό ξέφωτο– κρυμμένο πίσω από...
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παίζει με εκσυγχρονισμένες σπεσιαλιτέ αστικής κουζίνας και μεζέδες στο πνεύμα του «Απότσου», ενώ οι εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι...
Πανοραμική θέα από τον 11ο όροφο του ξενοδοχείου «Titania» σε ολόκληρη την Αθήνα, από την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό μέχρι τον Υμηττό και τον...
Αύρα Μεσοπολέμου στο ατμοσφαιρικό κτίριο του ξενοδοχείου και γευστική πρόταση σε διπλό ταμπλό: μοντέρνες ελληνικές γεύσεις διά χειρός Γιάννη Στανίτσα...
Με στιλάτο ’60s-’70s mix & match από το δίδυμο Μουρίκης - Γαβαλάς στη μοντέρνα –με μια ιδιαίτερη θεατρική αύρα– σάλα του και με έναν κήπο με πανύψηλα...
Το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Say» ξεκινά τη δράση του από το μεσημέρι με μια ελαφριά κάρτα (€ 35-45), και συνεχίζει με μοντέρνες ελληνικές γεύσεις...
Ένα αλέγκρο resto στην οδό Χάρητος, διακοσμημένο σε boho chic ύφος με νύξεις ελληνικότητας στην ατμόσφαιρα. Ο DJ βρίσκεται στις επάλξεις από νωρίς, με...
Με ταπετσαρίες, παλιούς καθρέφτες, σεμεδάκια, φλοράλ μαξιλάρια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, ένα ποδήλατο του ’58 να κρέμεται από το ταβάνι κι ένα...
Έχει την τύχη να στεγάζεται σε ένα διατηρητέο διώροφο νεοκλασικό και να έχει θέα από το «μπαλκόνι» του τελευταίου ορόφου, που διαθέτει κι ένα μικρό...
Δημιουργική οικειότητα χαρακτηρίζει την κουζίνα του εδώ και χρόνια σεφ του εστιατορίου Αλέξανδρου Φουρούλη, με τη Μάνη να κάνει αισθητή την παρουσία...
Είτε από την καλοκαιρινή βεράντα είτε από το τζάμι της πολυτελούς σάλας, σε αυτό το εστιατόριο στον Λόφο Λυκαβηττού, που είναι σημείο αναφοράς για τη...
Μοντέρνος χώρος στην κορυφή του ξενοδοχείου, με ένα πραγματικά ζηλευτό, πολύ κοντινό πλάνο της Ακρόπολης κι ελληνική κουζίνα με σύγχρονη αντίληψη από...
Ο χώρος του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι στεγάζει το ζεστό εστιατόριο που δημιούργησαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου. Η ατμόσφαιρα παραπέμπει...
Είναι ένα από τα κομψότερα εστιατόρια της πόλης, σε ένα όμορφα ανακαινισμένο νεοκλασικό, με μια μικρή, ατμοσφαιρικά φωτισμένη και πράσινη πίσω αυλή...
Με τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου, η θαλασσινή κουζίνα του εστιατορίου ανανεώνεται κι εξελίσσεται με νέες, κομψές δημιουργίες, ενώ εξαιρετικά είναι...
Σύγχρονο εστιατόριο με νόστιμη ελληνική κουζίνα και άποψη στο ντεκόρ, που συνδυάζει industrial και pop στοιχεία. Το μενού με την υπογραφή του σεφ...
Με τον νεαρό σεφ Στέφανο Μιχάλη να αναλαμβάνει το τιμόνι στο «off Βroadway» σουξέ του Νέου Κόσμου, η κουζίνα αναπροσαρμόζεται σε λογική ελληνικού...
Gastropub στο επίκεντρο της πιάτσας του Περιστερίου, με προχωρημένες και comfort σπεσιαλιτέ του Νίκου Καραθάνου, ο οποίος έχει την επιμέλεια της...
Ένα μοντέρνο ελληνικό μπιστρό με διακόσμηση που ποντάρει στα φυσικά υλικά και τα ξεκούραστα χρώματα. Οι γεύσεις προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού...
Σύγχρονη κουζίνα με σύγχρονους τόνους κι ελληνικές και διεθνείς προσλαμβάνουσες από τον Ηλία Γώγο και τον Γιάννη Μακαρόνη, σε ένα όμορφο νεοκλασικό,...
Σε έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό χώρο στο κέντρο της πόλης, ο Γιάννης Σολάκης ψήνει στην ανοιχτή φωτιά όπως παλιά και εκσυγχρονίζει αγαπημένες...