Το δημοφιλές χορτοφαγικό εστιατόριο «Mama Tierra» απέκτησε street αδερφάκι στην περιοχή της Ακρόπολης. Εδώ εστιάζει στο vegan street food, με...
Δημοφιλές στέκι κινέζικου street food όπου βασιλεύουν τα γουόκ. H διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα διαλέγεις τη βάση (noodles ή ρύζι), στη συνέχεια τα...
Το brand που κατάφερε να κλείσει την comfort στρογγυλάδα μιας καλοφτιαγμένης μακαρονάδας, με φρέσκα υλικά και στακάτο al dente σ’ ένα κουτί, κατακτά...
Δημοφιλές στέκι κινέζικου street food όπου βασιλεύουν τα γουόκ. H διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα διαλέγεις τη βάση (noodles ή ρύζι), στη συνέχεια τα...
Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, εντός στοάς, με τραπέζια και στις δύο πλευρές της και μια ωραία γωνιά με κρεμασμένη από την οροφή ξύλινη κούνια. Μεγάλη...
Ένα από τα ποιοτικότερα ψωμιά της Αθήνας ξεφουρνίζεται καθημερινά στα Εξάρχεια. Πεντανόστιμα και πληθωρικά σάντουιτς για on the spot ή to go...
Παίζει με το όνομα των Talking Heads, πάνω από την κουζίνα γράφει με κόκκινο νέον «Burning down the house», αλλά αντί για τον David Byrne, σε αυτό το...
Γεμάτα σνακ με πρωταγωνιστή το αβγό και έμπνευση ένα κορεάτικο concept, προσαρμοσμένο όμως στις ελληνικές γεύσεις. Σάντουιτς με χειροποίητα μπριός,...
O Άρης Δούκας του «Noel» πιάνει πάγκο στη Βαρβάκειο τυλίγοντας εκλεκτό σουβλάκι και χειροποίητο σουτζουκάκι σε αφράτη πίτα με ολόφρεσκες «αλοιφές»,...
Μεξικό, λίγη Αραβία και λίγη Ινδία συμπράττουν γευστικά στο πολύχρωμο, νόστιμο, πολυεθνικό street food στέκι. Μπορείς να καθίσεις στους πάγκους στο...
Η αγάπη του Άρη και του Γιώργου για τα φαλάφελ στεγάζεται σε ένα μαγαζάκι τσέπης που ενίοτε... προκαλεί ουρές στην Αιόλου. Σερβίρονται σε δύο μεγέθη,...
Ένας πάγκος, ένα ωραίο λαχματζούν –του χεριού-, ένα επίσης ωραίο πεϊνιρλί στο χαρτί και μια οικογενειακή ιστορία, όλα κρύβονται σε ένα στενάκι κάθετο...
Aπό τον custom-made ξυλόφουρνο βγαίνουν πίτσες με λεπτή ναπολιτάνικη ζύμη (ωριμάζει για 48 ώρες), που συνοδεύονται από σαλάτες, μπίρες και κρασιά....
Στο βερολινέζικου ύφους εξαρχειώτικο στέκι του, ο Fahd Kassem, που κατέκτησε τη θέση του στο παλμαρέ της εναλλακτικής σκηνής των σεφ της πόλης,...
Σπεσιαλίστες του πιροσκί, ζυμώνουν, τηγανίζουν και φουρνίζουν καθημερινά τα πιο τραγανά πιροσκί, κλασικά, αλλά και σε διάφορες παραλλαγές. Ωραία και...
Ένα γρήγορο φαλαφελο-στέκι στο ισόγειο ενός κτιρίου του Τσίλλερ με πάγκο μέσα και μερικά τραπέζια έξω, στον πεζόδρομο της Ρόμβης. Εκτός από...
Ψητή τορτίγια αλά γαλλικά από δύο παιδικούς φίλους, που άφησαν μισελενάτα πόστα για να φέρουν στην Αθήνα το αγαπημένο τους street food: fillings, όπως...
Τρεις εκδοχές dim sum (dumplings ατμού) κι ένα bao bun, του οποίου η γέμιση αλλάζει κάθε εβδομάδα, στο λιλιπούτειο ασιατικό streetfood στέκι του...
Σε αυτό το street food spot-μινιατούρα, τρεις φίλοι συστήνουν στην Αθήνα το poke, την χαβανέζικη βερσιόν του sushi, όπου το ρύζι μπαίνει σε ένα μπολ...
Pop up αδερφάκι του «Poke Hawaiian Sushi» με μεγάλο σουξέ στο lockdown του ’21, το «Sando» έφερε στο κέντρο της Αθήνας την ιαπωνική τεχνική των...
Το λιλιπούτειο streetfood «αδερφάκι» του «Koi» σερβίρει τριών ειδών ramen σε περιβάλλον που θυμίζει Τόκιο.
Δημοφιλές στέκι κινέζικου street food όπου βασιλεύουν τα γουόκ. H διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα διαλέγεις τη βάση (noodles ή ρύζι), στη συνέχεια τα...
Σε έναν μικρό χώρο διαμορφωμένο στη λογική της καντίνας ετοιμάζονται λίγες αλλά νόστιμες αντιπροσωπευτικές προτάσεις μεξικάνικου street food, tacos,...
Μπαμπάτσικα και δημιουργικά, τα bao buns του Δημήτρη Παμπόρη κλείνουν στο αφράτο ψωμάκι τους προχωρημένη μαγειρική, premium υλικά και homemade...
Το street food/take away σποτ της Ευρυπίδου φέρνει τα tramezzini στην πόλη, δίνοντας μια ενδιαφέρουσα εκδοχή του βενετσιάνικου σάντουιτς με εξίσου...
Η… διαστημική μαϊμού του Παγκρατίου προσγειώθηκε και στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από την Ερμού, συνδυάζοντας –όπως και στο πρώτο της πόστο– τον...
Το στέκι των Σταμάτη Σταματιάδη και Άνταμ Κοντοβά έχει take out λογική, after drinks φιλοσοφία και διάθεση ανάμειξης ανατολίτικων και ασιατικών...
Τα αδέρφια Ντούριου ζυμώνουν, κόβουν και φουσκώνουν καθημερινά κι απ’ το μηδέν τη ζύμη για τα bao buns τους και τα γεμίζουν με συνταγές βγαλμένες απ’...
Το brand που κατάφερε να κλείσει την comfort στρογγυλάδα μιας καλοφτιαγμένης μακαρονάδας, με φρέσκα υλικά και στακάτο al dente σ’ ένα κουτί, κατακτά...
Ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου υπογράφει ποιοτικό street food με «πατητό» burger από ελληνικές αγελάδες σε πατατόψωμο ημέρας και βιολογικά...