Δεκαεπτά (17)

Το ιστορικό μπαρ-ρεστοράν, η ιστορία του οποίου ξεκίνησε στη Βουκουρεστίου και συνεχίζεται στη Λυκαβηττού, μπλέκει στη σάλα του το διακοσμητικό στιλ των ’70s-’90s με διαχρονικά κλασικά στοιχεία, όπως χρυσές γύψινες μπορντούρες, πίνακες, βιτρό, χρυσά κολονάκια, αντικέ πολυθρόνες με δερμάτινη ταπετσαρία…Με σύγχρονη ελληνική κατεύθυνση κι εμφανείς κάποιες παραδοσιακές αφετηρίες, ενώ τα μεσημέρια πέρα από τα ψαγμένα πιάτα του καταλόγου χαίρεσαι και μια φασολάδα, λαχανοντολμάδες ή άλλες κλασικές νοστιμιές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €60

Πληροφορίες:

Κάθε Δευτ.-Παρ. 12 μεσημ.-7 μ.μ. Κλειστά Σάβ., Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Δεκαεπτά (17)

Ένα από τα πιο ιστορικά μπαρ-ρεστοράν της Αθήνας γιορτάζει τα εξήντα χρόνια του κι εξελίσσεται γαστρονομικά σε μια σύγχρονη ελληνική κατεύθυνση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
15/02/2018
13 ↑

4 εστιατόρια με καινούργιο σεφ στο τιμόνι

Στο «μενού» μοντέρνα ελληνική κουζίνα, υγιεινές επιλογές, comfort food κι άλλα πολλά.

Δεκαεπτά (17)

Μεσημεριανό σε ένα ατμοσφαιρικό στέκι του κέντρου που «μοσχοβολάει» ευγένεια, πατίνα και σπιτική μαγειρική.

«17» (ΔΕΚΑΕΠΤΑ)

Ο ιστορικός χώρος της Λυκαβηττού υιοθετεί τον ελληνικό μοντερνισμό στην κουζίνα, με τον Νίκο Φωτιάδη στην επιμέλεια του μενού.

«17»

Η απόλυτη έννοια του all time classic σ’ ένα εστιατόριο που στα τραπέζια του έχει γραφτεί μεγάλο μέρος της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας. Σήμερα, θα φάτε εδώ καλομαγειρεμένη ελληνική κουζίνα και θα κάνετε spotting επωνύμων όλων των ηλικιών.

Something’s cooking

Νέα επί... πιάτου: εστιατόρια και ταβέρνες, σεφ και μαγείρισσες με διάθεση ανανέωσης στα βόρεια, στα νότια και στο κέντρο της πόλης.