Ψαρού

Η επικεντρωμένη στα μικρόψαρα και τα θαλασσινά μεζεδο-συνταγή, μετά τη Σαρωνίδα, και στο Λαύριο, σε ένα διατηρητέο του 1900 πάνω στην πλατεία Κανάρη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€18 - €25

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Γευστικές εκδρομές κοντά στην Αθήνα για βουτιές και θαλασσινά

Όσοι παραμένουμε στην Αθήνα όλο και κάποια εκδρομούλα θα κάνουμε προς την περιφέρεια της Αττικής. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, λοιπόν, προτείνει πέντε ψαρόφιλους προορισμούς που συνδυάζονται με πετσέτα, αντιηλιακό και γυαλιά θαλάσσης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
15/08/2020

Γλυφάδα στον αφρό

Οι καλοκαιρινές βόλτες στα νότια κλείνουν ιδανικά στο νεότερο «αδερφάκι» μιας δημοφιλούς οικογένειας εστιατορίων που αγαπά τα μικρά ψαράκια και θαλασσινά.

25η Μαρτίου | 18 ραντεβού με τον «εθνικό» μπακαλιάρο

Αυτή την Κυριακή που έχει εθιμοτυπικά την τιμητική του, θα παρελάσει στα τραπέζια της πόλης αλευρωμένος, με κουρκούτι, λουκουμαδένιος, tempura, σε μπέργκερ…

Ψαροφαγία με άποψη στην Ανάβυσσο και στο Λαύριο

Δροσιά κάτω από τις τεράστιες ομπρέλες, παρεΐστικο κλίμα, μοντέρνα διακόσμηση με ζωηρά γαλάζια χρώματα και ωραία θέα στον Σαρωνικό από την «Ψαρού» στην Ανάβυσσο και ρομαντική θέα στο λιμάνι από το νεότερο αδελφό μαγαζί στο Λαύριο.

7 ταβέρνες by the sea!

Από το Μικρολίμανο και το Καβούρι μέχρι το Λαύριο και το Πόρτο Ράφτη κι απ’ τη Βουλιαγμένη και τη Βάρκιζα μέχρι την Ανάβυσσο, διαλέγουμε ταβέρνες όπου η θαλασσοφαγία έχει τον πρώτο λόγο.

Δείτε τα 31 εστιατόρια που συμμετέχουν στη Restaurant Fishweek 2017 και απολαύστε υπεύθυνη ψαροφαγία

Το «αθηνόραμα» και το WWF Ελλάς συνδιοργανώνουν από τις 3 μέχρι τις 15/4 το 2ο happening υπεύθυνης και βιώσιμης ψαροφαγίας σε 31 εστιατόρια της Αθήνας, με σπέσιαλ μενού αλλά κι ένα διαγωνισμό για 8 δωρεάν γεύματα.