BlueFish

Η μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα του σεφ Γιώργου Οικονομίδη μιξάρει μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία σε αυτό το εστιατόριο, που ξεκίνησε από τη Νάουσα της Πάρου και στη συνέχεια ήρθε και στα νότια προάστια των Αθηνών. Ιδανικά πλασαρισμένο δίπλα στο κύμα, στον κόλπο της Βουλιαγμένης, στήνει τραπέζια πάνω στο κύμα και μερικά σκαλοπάτια ψηλότερα, αφήνοντας το μάτι να ρεμβάζει, ενώ μέσα στη χαμηλοτάβανη σάλα, που θυμίζει λευκή σπηλιά, το σκηνικό είναι μοντέρνας ταβέρνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Τρία spots για απολαύσεις με Lurisia δίπλα στο κύμα

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, είναι ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φίνες γαστρονομικές στιγμές στην πόλη.

12/06/2023

Στα νότια για φρέσκο ψάρι και βουτιές

Είναι σχεδόν αντανακλαστικό τώρα, μέσα στη θέρμη του Αυγούστου, το να πηγαίνουμε σε ωραία εστιατόρια και να δροσίζουμε τη σκέψη μας. Ιδού λοιπόν μια επιλογή από θαλασσινά πόστα από το Καβούρι μέχρι το Λαύριο.

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.

«Bluefish Vouliagmeni»: Θάλασσα from head to tail

Σε ένα από τα πιο γοητευτικά πόστα της αθηναϊκής ριβιέρας, ο σεφ Γιώργος Οικονομίδης παρουσιάζει τη δική του εκδοχή μιας ελληνικής δημιουργικής ψαροταβέρνας.

Κι άλλο «BlueFish» στην Αθήνα

Το θαλασσινό εστιατόριο που ξεκίνησε από την Νάουσα της Πάρου έχει πλέον δύο έδρες στην πόλη και μια καινούργια, απρόσμενη Bolognese.

Θαλασσινές σπεσιαλιτέ που... φουρτουνιάζουν τον ουρανίσκο

Αφήνουμε το υδάτινο στοιχείο να μας γοητεύει, ταξιδεύοντάς μας σε λεπτές αποχρώσεις της γεύσης του, με εξαιρετικές επιλογές από αθηναϊκά εστιατόρια.

6 εστιατόρια για ψάρι σε Βούλα - Βουλιαγμένη – Καβούρι

Έξι ιδέες για ψαράκι με την παρέα δίπλα στη θάλασσα. Πιάστε θέση νωρίς, απολαύστε το ηλιοβασίλεμα και νιώστε σαν διακοπές.