Συν Αθηνά

Ολοήμερο concept που στεγάζεται σε όμορφο νεοκλασικό κτίριο τριών επιπέδων με προτάσεις για καφέ, brunch, προσεγμένα σνακ και βραδινό μενού μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, χωρίς να λείπουν πιάτα με διεθνείς αναφορές.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€30 - €45

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα στην Αθήνα: Ένας οδηγός της τελευταίας στιγμής

Σε περίπτωση που δεν επιλέξεις Πάσχα στο χωριό (ή στο νησί), οι παρακάτω γραμμές σε ενδιαφέρουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
28/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;

Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.

"Συν Αθηνά": Ραντεβού στο Θησείο

Με ιστορία τουλάχιστον είκοσι ετών, προνομιακή τοποθεσία και καλοφτιαγμένα πιάτα μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, το all day-κόσμημα στο Θησείο είναι ιδανική στάση για φαγητό και ποτό όταν τα φώτα του θεάτρου σβήσουν.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.