Φάμπρικα του Ευφρόσυνου (Η)

Μια ατμοσφαιρική ταβέρνα νέας γενιάς με τολμηρό ντεκόρ, πολύ καλή κουζίνα και ιδιαίτερα φροντισμένη κάβα, η οποία, εκτός από το όνομα που έχει κάνει στο Κουκάκι, είναι μαγνήτης για ολόκληρη την πόλη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €30

Πληροφορίες:

Από 5 μ.μ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώμε στο Κουκάκι

Τα μέρη της γειτονιάς που αξίζουν τη γευστική προσοχή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
13/03/2023

Πού να σταματήσετε για τις πιο νόστιμες μπουκιές πριν το Ηρώδειο

Τώρα που οι γευστικές μας έξοδοι θα πρέπει να προηγούνται των θεαμάτων, σημειώνουμε γευστικές στάσεις στα πέριξ του Ηρωδείου, για γαστρονομικό ζέσταμα πριν από την παράσταση.

Στιλιστική ιδιαιτερότητα και νόστιμη κουζίνα στη «Φάμπρικα του Ευφρόσυνου»

Sui generis μαγαζί για Έλληνες και ξένους, με σούπερ νόστιμες ­προτάσεις, προσεγμένη κάβα, μεγάλες μερίδες, γλυκές τιμές και ωραία αύρα.

Έξι spots για κάθε όρεξη στο Κουκάκι

Η άνθηση του Κουκακίου δεν περιορίζεται στα cafes και τα bars, περνάει και από το τραπέζι, με εστιατόρια ικανά να καλύψουν όλα τα γούστα και τις ορέξεις.

Ιδέες για φαγητό γιορτινό και a la carte

Τρία εστιατόρια που δεν φοράνε τα καλά τους (πιάτα) μόνο στα ρεβεγιόν αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες των γιορτών κι έτσι μπορείς να διαλέξεις είτε από τον κατάλογο, είτε από τα έξτρα πιάτα ημέρας ό,τι σου... γυαλίσει.

Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου

Sui generis, ιντελεκτουέλ ταβέρνα, που παίζει πολύ νόστιμη μπάλα, έχει προσεγμένη κάβα, μεγάλες μερίδες, γλυκές τιμές και ανθρώπινη θέρμη.