Zampano

Ένα ζεστό, χαλαρό εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας από την ομάδα του «City Circus», το οποίο δανείζεται το όνομά του από τον φελινικό τσιρκολάνο του «La Strada». Η βιομηχανική τσιμεντοκονία, το κομψό mix & match στις καρέκλες, το κόκκινο ψυγείο, που λειτουργεί ως συνέχεια του –επενδυμένου με πράσινο μάρμαρο και σειρές από χαλκοσωλήνες– μπαρ, αλλά και τα ασυνήθιστα φωτιστικά στήνουν φιλόξενο σκηνικό στο ισόγειο, ενώ, ανεβαίνοντας τα σκαλιά, συνειδητοποιείς ότι το πατάρι συνδέεται εσωτερικά με το αδελφό hostel. Brunch τα Σαββατοκύριακα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€28 - €35

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κάθε Δευτ., Τρ. μόνο για πρωϊνό στις 8-11 π.μ.

Σχετικά άρθρα

6 εστιατόρια για νόστιμες στάσεις στου Ψυρρή

Έξι spots χαρτογραφούν τη γεύση μιας πιάτσας που, παρά την ξενοδοχοποίησή της, διατηρεί ζωηρό και ανένταχτο το ταμπεραμέντο της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
20/09/2021

Ποιος είναι ο Noel Roche και τι κάνει στο «Zampanó»;

Η απάντηση στο οινογαστρονομικό ραντεβού της Πέμπτης 21/12, εκεί, στη Σαρρή.

Γοητεία με ρομαντικό industrial vintage στο «Zampano»

Είναι από τα μαγαζιά που θέλεις με τη μία να το κάνεις στέκι σου – γράφω ήδη στην ατζέντα μου το κυριακάτικο jazz brunch του.

5 αφορμές για οινική βόλτα

Ο Δεκέμβριος μπαίνει με κρασί! Μπορεί να είναι αφιέρωμα σε κάποια συγκεκριμένη ποικιλία, ένας ενορχηστρωμένος συνδυασμός φαγητού και κρασιού ή ένα ποτήρι –σε σόλο περφόρμανς– μετά το γραφείο: ιδού πέντε ιδέες για τετ α τετ, αυτές τις μέρες, με τους αμπελώνες της Ελλάδας και του κόσμου.

ΠΟΠ Up Night @ Zampano

Tην Τετάρτη 2/11 ξεκινά μια σειρά βραδιών αφιερωμένων στα ΠΟΠ ελληνικά κρασιά. Πρώτη στάση, η Πελοπόννησος.

«Speak Athenian. Be an Athenian»: Lunchphoria ...στο πιάτο!

Η ψηφιακή και διπλά βραβευμένη καμπάνια του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» και της Marketing Greece συνεχίζει και τον Ιούλιο, και μυεί τους επισκέπτες της πόλης στην ευφορία του φαγητού.

«Zampano»: Σε ρυθμό Φ-ελληνικό

Ο νέος εστιατορικός ένοικος της οδού Σαρρή μπορεί να δανείζεται το όνομά του από τον τραχύ τσιρκολάνο του Φελίνι, αλλά έχει ζεστή καρδιά, νόστιμο φαγητό και γουστόζικο στιλ.