Bar.b.q

Ο βιομηχανικού ύφους χώρος, με το γκρι τουβλάκι και τις πινελιές φωτο-σουρεαλισμού επιφυλάσσει σε όσους τον επισκέπτονται μια κρεατική φιέστα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Στο μενού διακλαδίζονται κάθε είδους κρεατο-συνταγές, κάποιες απλές, βατές, άλλες πιο μοντέρνες: ευέλικτο, user friendly, στην ουσία σε προτρέπει να λειτουργήσεις συνδυαστικά αντλώντας δεδομένα από διάφορες κουλτούρες ή ράτσες κρέατος, ανάλογα με τα γούστα και το budget σου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €28

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ

Ένα εστιατόριο που ήταν ήδη στην καρδιά μας προτού το κρέας εξελιχτεί σε μία από τις πιο δυνατές τάσεις της πόλης και συνεχίζει εξίσου δυναμικά.

Τσίκνισέ το με Black Angus και σιτεμένο τράγο!

Με αφορμή την Τσικνοπέμπτη, ο ειδικός αναλυτής Δημήτρης Αντωνόπουλος εστιάζει στις νέες τάσεις που θέλουν πρόβατο, ζυγούρι, τράγο και κατσίκι να ανεβαίνουν ραγδαία στην κρεατολαγνική ιεραρχία.

Το know-how του κρέατος: όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις (μοδάτες) ράτσες βοδινού

Εξερευνούμε τους τίτλους τιμής που δίνουν στο κρέας οι ευγενέστερες ράτσες βοδινού. Κρεατοφαγία με άποψη.

The dirty side of food

Υπάρχει άραγε dirty γαστρονομία στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας; Ως ρέκτης του είδους, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος καταγράφει και σχολιάζει τα πάμπολλα ευρήματά του προς δόξαν ενός σπέσιαλ μερακλίδικου πνεύματος.

«Bar.b.q»: Η κάμαρα με τα κρεατικά

Η κρεατική πολυφωνία είναι αναμφισβήτητα το φόρτε του και τα νέα πιάτα που προστέθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο μενού μπαίνουν δυναμικά στην κουβέντα.

Value for money εστιατόρια: αλήθειες και μύθοι

Το value for money στα εστιατόρια μπορεί να καθορίζεται από τη φιλοσοφία τους και τη διαχείρισή της, τελικά όμως περνάει λίγο και από το χέρι μας.