Lost Athens
Σε έναν φωτεινό και «ανοιχτό» χώρο που χαρακτηρίζεται από τις μεγάλες τζαμαρίες, την εντυπωσιακή σκάλα, την ανοιχτή κουζίνα και τη μίνιμαλ διακόσμηση, το «Lost Athens» σε προσκαλεί να «αράξεις» μαζί του, με ένα ποτό και ένα νόστιμο πιάτο – ή και περισσότερα. Νέο μενού με elevated μεσογειακή κουζίνα με την υπογραφή του σεφ Σπύρου Κασσελούρη και κατάλογος με 5 διαφορετικές γεύσεις spritz. Ιδανικό για after work drinks.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€20 - €50
Πληροφορίες:
Δευτ.-Σάβ. 7 μ.μ.-2 π.μ.
Σχετικά άρθρα
Τι γεύση έχει το 'νέο' Lost Athens;
Το δημοφιλές σημείο του Παγκρατίου τρέχει πια με νέα ομάδα. Το επισκεφθήκαμε και δοκιμάσαμε το νέο μενού από τον σεφ Σπύρο Κασσελούρη και τους συνεργάτες του.
ΓΡΑΦΕΙ: ΚΡΙΣΤΥ ΠΕΡΡΗΤο Παγκράτι σε degu: 10 πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις
Από φινετσάτο street food και μερακλήδικες ταβέρνες, μέχρι ελληνόστροφη bistronomie και προχωρημένη haute cuisine, το Παγκράτι είναι μια από τις πιο νόστιμες γειτονιές της Αθήνας, κι αυτό εδώ το degu των εστιατορίων αναφοράς της, θα σας δώσουν ολοκληρωμένη τη γεύση του σε 10 στάσεις.
Ξαναβγαίνουμε στην Αρχελάου
Μία updated λίστα για τον δημοφιλή δρόμο του Παγκρατίου, με αφορμή την πρεμιέρα του 'Αρχελάου 5'.
Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.
"Lost Athens": Το καλοκαιρινό φαβορί του Παγκρατίου
Τώρα που οι μεγάλες τζαμαρίες έχουν ανοίξει και η απλωτή, industrial σάλα αποκτά open air χάρη, συνομιλώντας απευθείας με το πεζοδρόμιο της Αρχελάου, το "Lost Athens" μπαίνει στην καλοκαιρινή του εκδοχή, με τη συναρπαστική του γεύση να γίνεται ακόμη πιο easy going.
Το Φεστιβάλ Μαγειρικής Cooking #WithRefugees επιστρέφει στην Αθήνα
Έλληνες και πρόσφυγες σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τέσσερα εστιατόρια και μας προτείνουν απολαυστικά πιάτα και μαγειρικούς συνδυασμούς, εμπνευσμένους από τη συριακή, την αφγανική, την ουκρανική και την καμερουνέζικη κουζίνα.
Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)
Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.