Heteroclito

Μικρούλι, δημοφιλές wine bar/κάβα σε πολύ κεντρικό σημείο, με ράφια φουλαριστά (210 ελληνικές ετικέτες) και ιντελεκτουέλ κοινό. Aλλάζει ανά μήνα τα 20 κρασιά που σερβίρει με το ποτήρι και τα συνοδεύει με κρύα πιάτα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€12 - €18

Πληροφορίες:

Kαι μεσημ. Κυρ. από το απόγευμα.

Σχετικά άρθρα

Ερμού: Πού τρως και πού πίνεις στις ανάπαυλες του γιορτινού shopping

Μερικά ενδιαφέροντα πιτ στοπ στον πιο δημοφιλή αθηναϊκό δρόμο της εποχής και στα σε-απόσταση-αναπνοής-πέριξ αυτού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/12/2023

Η Athens Wine Week γεμίζει την πόλη κρασί

Επτά μέρες αφιερωμένες στο ευ πίνειν, με αφιερώματα, wine dinners και μια νέα δράση που πλουτίζει… την οινική συλλογή σου.

Oδός Πετράκη: Φαγητό, ποτό και βόλτα σ' έναν λιλιπούτειο πεζόδρομο

Ένας δρομίσκος μια σταλιά στο πιο πολυσύχναστο σουλάτσο­ της πόλης, μεταξύ Ερμού και Μητροπόλεως, είναι ιδανικός για break από τα γιορτινά ψώνια.

12 βόλτες στην Αθήνα για να πιάσεις την άνοιξη

Μια ντουζίνα ιδέες με βόλτες, εκδρομές, ποτά, υπαίθρια τέχνη, μεζέδες, συναυλίες, πεζόδρομους και πάρκα σάς περιμένουν παρακάτω. Enjoy!

Wine Bars: Το trend που ήρθε για να μείνει

Πριν από λίγα χρόνια μετριούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η επιτυχία έφερε την εξέλιξη, ο κόσμος αγάπησε τη νέα έξοδο και, όπως φαίνεται, τα wine bars ήρθαν για να μείνουν.

Τα ΒορΟινά: ραντεβού με τα "βόρεια" κρασιά

Η ένωση οινοπαραγωγών Οίνοι Βορείου Ελλάδος επιστρέφει για το καθιερωμένο ραντεβού της με το αθηναϊκό κοινό την Κυριακή 1/2 στη "Μεγάλη Βρεταννία", αλλά οι παράλληλες εκδηλώσεις ξεκίνησαν ήδη.

Τα wine bars και πώς να τα απολαύσεις

Αυξάνονται και πληθύνονται διαρκώς, καθιερώνοντας μία από τις πιο δυνατές τάσεις στην αθηναϊκή σκηνή. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος σκανάρει τις εμπειρίες του στην Ελλάδα και στον κόσμο και δίνει ιδέες για ερεθιστικά σενάρια οινικής απόλαυσης σε wine bars και restaurants.