Annie Fine Cooking

Με τον νεαρό σεφ Στέφανο Μιχάλη να αναλαμβάνει το τιμόνι στο «off Βroadway» σουξέ του Νέου Κόσμου, η κουζίνα αναπροσαρμόζεται σε λογική ελληνικού μπιστρό, όπου εκλεκτά υλικά με εποχική αντίληψη πρωταγωνιστούν στο μενού και οι παραδοσιακές γεύσεις συναντούν νέες προσεγγίσεις. Η ανοιχτή κουζίνα υπογραμμίζει τη σπιτική φιλοξενία στον ζεστό χώρο σκανδιναβικής αισθητικής, ενώ τα τραπεζάκια έξω διευρύνουν την cozy σάλα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €35

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Γιατί όλοι βγαίνουν στον Νέο Κόσμο;

Κάποιοι μιλούν για το νέο Παγκράτι. Άλλοι κάνουν λόγο για το μέρος που πάει η "φάση". Τι ακριβώς συμβαίνει ανατολικά της Συγγρού;

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/10/2022

Annie Fine Cooking

Συνεχίζοντας με νέο σεφ, τον Στέφανο Μιχάλη, στο μονοπάτι της ελληνικής μπιστρονομίας, το off Broadway εστιατόριο που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλάζει καθημερινά το μενού του και δημιουργεί ένα διαρκώς εναλλασσόμενο πρωτότυπο ρεπερτόριο γαστρονομικών ιδεών.

Τι γεύση έχει το νέο "Annie Fine Cooking";

Επισκεφθήκαμε το νεομπιστρό του Νέου Κόσμου για να δοκιμάσουμε σε avant premiere τα πιάτα του νέου σεφ Στέφανου Μιχάλη, με την αγάπη για τα φυσικά κρασιά και τις αγνές γεύσεις της βιολογικής πρώτης ύλης.

Αλλαγή σκυτάλης στο "Annie Fine Cooking"

Ο Στέφανος Μιχάλης, από το "Λίνου Σουμπάσης & ΣΙΑ", αναλαμβάνει την κουζίνα στο νεομπιστρό του Νέου Κόσμου, μετά την αποχώρηση της Σταυριανής Ζερβακάκου.

5 εστιατόρια εκτός πιάτσας που αξίζουν τη διαδρομή

Μακριά από πιάτσες, σε μη κομβικές τοποθεσίες χωρίς γαστρονομικό status, μια νέα κάστα χώρων εστίασης δίνει το πράσινο φως σε μαγειρικές, που αγαπούν την καλή πρώτη ύλη. Η ανάγκη της γευστικής αποκέντρωσης, και σε ελληνικό έδαφος, εξελίσσεται με γοργούς πλέον ρυθμούς σε ανερχόμενη τάση.

Νέος Κόσμος: Νέοι κάτοικοι, νέα στέκια, νέα εποχή

Κάτοικοι με βαθιές ρίζες στην περιοχή, εγχειρήματα που έβγαλαν τον Νέο Κόσμο στον αφρό και νέα, πολλά υποσχόμενα πρότζεκτ συνυπάρχουν αρμονικά. Είναι η αρχή μιας νέας άνθησης ή μιας ακόμη ισοπέδωσης του ιδιαίτερου χαρακτήρα της πόλης;

Annie Fine Cooking

Η Σταυριανή Ζερβακάκου βάζει ένα τολμηρό στοίχημα και το πετυχαίνει. Αλλάζει καθημερινά το μενού της ανάλογα με τα καλούδια που βρίσκει στην αγορά, και δημιουργεί ένα διαρκώς εναλλασσόμενο ρεπερτόριο γαστρονομικών νεολογισμών