Hytra
Με νέο σεφ τον Γιώργο Φελεμέγκα, η δημιουργική κουζίνα του εστιατορίου επικεντρώνεται σε πρωτότυπες γαστρονομικές συνθέσεις, χρησιμοποιώντας σπάνιες, τοπικές πρώτες ύλες της Ελλάδας. Menu degustation € 80 & 100. Χρυσός Σκούφος.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€80 - €100
Σχετικά άρθρα
Τέσσερις κυρίες των ελληνικών γεύσεων στη 'Hytra'
Πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου με την Γιώτα Κουφαδάκη, για να ακολουθήσουν οι Τασία Κουφοπούλου, Νικολέτα Δελατόλλα Φώσκολου και Λένα Λεντάρη.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMΤα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023
Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.
Τα μενού της 'Hytra' συναντούν τις κορυφαίες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα
Παγκόσμιοι και βραβευμένοι ελληνικοί οίνοι για όλο τον Οκτώβριο στη στέγη της Στέγης.
Νέος σύμβουλος chef στη Hytra ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Πάολο Καζαγκράντε
Ο βραβευμένος σεφ έχει ήδη βάλει τις "πινελιές" του στο μενού, σε συνεργασία με τον σεφ Γιώργο Φελεμέγκα.
Ο Άγιος Βαλεντίνος φοράει Χρυσό Σκούφο
Στους ρυθμούς της γιορτής των ερωτευμένων συντονίζονται τα χρυσοσκουφάτα ρεστοράν της πόλης με σπέσιαλ γαστρονομικά μενού για δύο.
Οι σούπες που αγάπησα
Από comfort μέχρι γαστρονομικοί, ιδού 6 "μαγικοί ζωμοί" που ξεχωρίσαμε το τελευταίο διάστημα σε ισάριθμα εστιατόρια της πόλης.
Με την επανεκκίνηση της, η γαστρονομία γυρίζει σελίδα
Βιωσιμότητα, φάρμες εστιατορίων, ανοιχτή μοιρασιά πληροφοριών ανάμεσα σε σεφ, κατάργηση πολλών εισαγόμενων και στροφή στην ελληνική παραγωγή: ιδού οι πρώτες κινήσεις της αλλαγής.