Βλάσσης
Ξεκίνησε στον Λυκαβηττό, συνέχισε στους Αμπελοκήπους και τελικά έριξε άγκυρα σε έναν παράδρομο της Μιχαλακοπούλου. Απλό, περιποιημένο, μια ιδέα ιντελεκτουέλ, είναι ένα σταθερό εστιατόριο με διαχρονική δυναμική. Η ωραία εξελιγμένη, με old fashioned τόνους αστική μαγειρική του, του εξασφαλίζει πιστό κοινό. Στη σάλα πετυχαίνεις δημοσιογράφους, γιατρούς, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκούς, γείτονες, εργαζόμενους στη γειτονιά, μικρούς και μεγαλύτερους.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€20 - €25
Πληροφορίες:
Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.
Σχετικά άρθρα
Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΤσικνοπέμπτη της τελευταίας στιγμής
Αν ανήκεις στην κατηγορία του homo carnivorous που δε μερίμνησε τα δέοντα για τη σημερινή ημέρα, ιδού μερικούς νόστιμες προτάσεις.
"Βλάσσης": Γευστικό σταυροδρόμι εξέλιξης και παράδοσης
Ένα από τα πιο cosy εστιατόρια της Αθήνας παραμένει μία από τις καλύτερες εορταστικές στάσεις για μια Xmas έξοδο στην πόλη.
Πού θα φας και πού θα πιεις μετά τον Μαραθώνιο
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 13η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.
''Βλάσσης'': Γιορτάζοντας την ελληνική μπιστρονομία
Καλοφτιαγμένες παραδοσιακές συνταγές, βγαλμένες από νοσταλγικές κυριακάτικες οικογενειακές μαζώξεις.
"Βλάσσης"
Η καθησυχαστική γοητεία του κλασικού.
O "Βλάσσης" το τσικνίζει
Με σπέσιαλ πιάτα μας υποδέχεται την Τσικνοπέμπτη το αγαπημένο εστιατόριο των Ιλισίων.