Λινού Σουμπάσης & Σία

Η διαμπερής, ψηλοτάβανη σάλα με το ωραίο μωσαϊκό και τους τσιμεντένιους τοίχους λειτουργεί ως δημιουργικό κέλυφος μιας μοντέρνας ματιάς στην ελληνικό γευστικό ρεπερτόριο, το οποίο ο ταλαντούχος σεφ Λουκάς Μάιλερ αντιμετωπίζει με ανανεωτικό μινιμαλισμό, σερβίροντας πιάτα με τολμηρούς συνδυασμούς σε τραπεζοκαθίσματα, που θυμίζουν μεταλλικό οριγκάμι. Το μενού αλλάζει συχνά, ακολουθώντας τις εποχές και τους παραγωγούς, όμως ο λαχανοντολμάς «μιλφέιγ» με γέμιση από κοκοράκι, αλλά και ο μπακαλιάρος «φρυγαδέλι», τυλιγμένος σε μπόλια και συνοδεία αφράτης προζυμένιας πίτας, είναι δύο σημεία αναφοράς. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €60

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού

Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
26/10/2023

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler

Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.

Τα αθηναϊκά εστιατόρια που υμνούν την ελληνική κουζίνα

Τα γευστικά σημεία της πρωτεύουσας που υπηρετούν κομψά την παραδοσιακή και σύγχρονη έκφανση της εθνικής μας γαστρονομίας, όπως αυτά αναδείχθηκαν στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2023.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Λινού Σουμπάσης και Σία

Το πιο hype καινούργιο εστιατόριο στην Αθήνα είναι ιδιαίτερα ιδιοσυγκρασιακό σε ντεκόρ και κουζίνα, και τέρπει με πολύ σύγχρονες ελληνικές γεύσεις.

Concept store ή concept restau; Η νέα τάση που εξαπλώνεται στην εστίαση

Εμπειρία γεύσης ή επιχείρηση shopping; Τρία νέα θεματικά μαγαζιά σε Αθήνα και Χανιά ενώνουν πιάτα, μόδα, ατμόσφαιρα, concept δημιουργία και τέχνη εις σάρκα μία.