Sapou

Ο Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε τη χειμερινή εκδοχή του εστιατορίου της Αντιπάρου στην Αθήνα, με mix & match έπιπλα σε ξύλο και μέταλλο, ανάλογης λογικής vintage πιάτα και μαχαιροπίρουνα αλλά και κουζίνα διεθνούς κατεύθυνσης. Η λίστα κρασιών συνδυάζει ελληνικές, ιταλικές και γαλλικές ετικέτες, ενώ υπάρχει και μπαρ για ποτό και κοκτέιλ πριν ή μετά το φαγητό.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ., Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Sapou

Σ΄ αυτό το μπιστρό που ταιριάζει πολύ στην αύρα του Παγκρατίου, το μοντέρνο συντονίζεται γοητευτικά με το παλιομοδίτικα κλασικό. Θα ήθελα μεγαλύτερη προσοχή στην κουζίνα, για ν’ ανέβουν όλα τα πιάτα στο επίπεδο των καλύτερών του.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
21/04/2022
13 ↑

Το «Sapou» της Αντιπάρου ήρθε στην Αθήνα

Λίγο πριν από το τρίτο καλοκαίρι του εστιατορίου στο νησί, ο Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε μια χειμερινή εκδοχή στο Παγκράτι.