Zillers (The)

Ατμόσφαιρα μπιστρό και φίνα, σύγχρονη κουζίνα από τον ταλαντούχο Παύλο Κυριάκη. Άψογες τεχνικές και πρωτότυπες γευστικές αρμονίες συνθέτουν μια γαστρονομική εμπειρία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο μικρό roof-top του boutique hotel «Zillers». Η μεγάλη τζαμαρία δίνει απλόχερα θέα στην πόλη και την ακρόπολη, το σέρβις είναι φιλικό και αποτελεσματικό και τα signature cocktails αποτελούν ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο. Σερβίρονται δύο μενού, το All Astir με 5 στάδια συν επιδόρπια στα € 95 και το Going Abroad με 7 στάδια συν επιδόρπια στα € 125. Από τα καλύτερα πιάτα του ο αστακός με πάστα σε αρωματική μπισκ και η καραβίδα ταρτάρ με χαβιάρι, κονσομέ χαμομήλι και μπισκ. Κεφάλαιο από μόνα τους τα signature cocktail. Brunch καθημερινά. Χρυσός Σκούφος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€95 - €125

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Ερμού: Πού τρως και πού πίνεις στις ανάπαυλες του γιορτινού shopping

Μερικά ενδιαφέροντα πιτ στοπ στον πιο δημοφιλή αθηναϊκό δρόμο της εποχής και στα σε-απόσταση-αναπνοής-πέριξ αυτού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/12/2023

Που τρώμε καλό brunch στην Αθήνα

Η πιο δυνατή γευστική τάση των τελευταίων χρόνων, το brunch σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, bars και all day spots ταιριάζει γάντι με την εποχή, και με τα Χριστούγεννα.

Στο "The Zillers", η καλή μέρα από το brunch φαίνεται

Δεκατιανό υψηλών ταχυτήτων και ασυνήθιστων επιλογών με τη βραβευμένη υπογραφή του Παύλου Κυριάκη.

Lunch break σε high end αθηναϊκά εστιατόρια

Πού και πώς τρώμε πια 'βραβευμένο' μεσημεριανό στην Αθήνα.

Τα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας για το 2023

Τρία νέα αστέρια, καινούριες προσθήκες και γευστικές σταθερές του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια της Αθήνας, κατά τη χρονιά που διανύουμε.

Πού πίνει και τρώει η Αθήνα κατά το πρώτο μισό του φθινοπώρου

Μπαρ, εστιατόρια και νόστιμα σποτ που απασχολούν Αθηναίους και επισκέπτες της πρωτεύουσας αυτό το διάστημα.

"Zillers": Καλοκαιρινό ευ τρώγειν

Σημείο αναφοράς στον αθηναϊκό fine dining χάρτη, με τη θέα της Ακρόπολης να πλαισιώνει τα βραβευμένα με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin πιάτα του σεφ Παύλου Κυριάκη.