Ιθάκη

Η τοποθεσία είναι στην προκειμένη δυνατό χαρτί. Η θέα από το πολυτελές ντεκ που βλέπει στον κολπίσκο του Αστέρα και στην ανοικτή θάλασσα είναι εξαιρετική, ενώ και ο μέσα χώρος του εστιατορίου είναι περιποιημένος. Η πρόταση της κουζίνας έχει πολυσυλλεκτική λογική, με τα πιάτα κινούνται σε μεσογειακούς θαλασσινούς ρυθμούς, το φρέσκο ψάρι στη σχάρα να παραμένει η πλέον κλασική επιλογή και το σούσι να προσθέτει μια ιαπωνική πινελιά στο σύνολο. Καλή wine list, εξυπηρετικό προσωπικό.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €80

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Στα νότια για φρέσκο ψάρι και βουτιές

Είναι σχεδόν αντανακλαστικό τώρα, μέσα στη θέρμη του Αυγούστου, το να πηγαίνουμε σε ωραία εστιατόρια και να δροσίζουμε τη σκέψη μας. Ιδού λοιπόν μια επιλογή από θαλασσινά πόστα από το Καβούρι μέχρι το Λαύριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
20/08/2019

Ο φετινός γευστικός χάρτης της παραλιακής

Είναι αυτή η εποχή που οι βόλτες μας ζητούν γαλάζια θέα και αίσθηση διακοπών, γι’ αυτό κι εμείς σας φτιάξαμε έναν άκρως χορταστικό χάρτη του φετινού παραλιακού μετώπου της Αθήνας με επιλογές για κάθε διάθεση από τον Φλοίσβο μέχρι το Σούνιο.

6 εστιατόρια για ψάρι σε Βούλα - Βουλιαγμένη – Καβούρι

Έξι ιδέες για ψαράκι με την παρέα δίπλα στη θάλασσα. Πιάστε θέση νωρίς, απολαύστε το ηλιοβασίλεμα και νιώστε σαν διακοπές.

Ιθάκη

Μοναδικό περιβάλλον, καλή κουζίνα με έμφαση στο ψάρι και κοσμοπολίτικες νότες.

Ιθάκη

Place to be λόγω θέσης με καλή κουζίνα. Έμφαση στο ψάρι αλλά και προτάσεις για διαφορετικά γούστα.

Πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμένη;

Ακόμη κι αν γυρίσαμε, φοράμε άρωμα διακοπών... Γι’ αυτό κατηφορίζουμε στη Βουλιαγμένη και στα πέριξ και καλοπερνάμε δεόντως ακούγοντας το κύμα και κάνοντας γευστικές στάσεις σε κλασικά και μοδάτα στέκια.