Ουζερί του Λάκη (Το)
Σε ένα πεζόδρομο κάθετο στην Πλατεία Βικτωρίας, μικρό, ανεπιτήδευτο, γεμάτο ναυτικούς κόμπους, προπέλες, κοχύλια, φωτιστικά-καράβια κι ένα wall of fame διάστικτο από κάθε λογής επαινετικά γευσι-δημοσιεύματα. Σε αυτό το ουζερί-κουτούκι, που φοράει ανσάμπλ άλλης εποχής, θα βρεις φρέσκο ψάρι από την Κύμη και τον Κορινθιακό και χειροποίητους, πολλές φορές απρόσμενους μεζέδες.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€18 - €25
Πληροφορίες:
Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.
Σχετικά άρθρα
Για φαγητό στις μεγάλες σινε-πιάτσες του κέντρου της πόλης
Σταχυολογούμε αγαπημένα στέκια για φαγητό, τσιμπολόγημα και κουσκουσάκι είτε πριν είτε μόλις ανάψουν τα φώτα στις σκοτεινές αίθουσες του αθηναϊκού κέντρου.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM"Ουζερί του Λάκη": Το κρυφό χαρτί της πλ. Βικτωρίας
Σχεδόν 40 χρόνια αραγμένο στα μετόπισθεν της πλατείας Βικτωρίας, το στέκι των ψαγμένων θαλασσοφάγων της Αθήνας συνεχίζει να αρμενίζει στα νερά της μαμαδίστικης νοστιμιάς, με σπαρταριστό ιώδιο στη μια βιτρίνα και 140 αποστάγματα στην άλλη.
Ουζερί του Λάκη
Ο κρυφός άσος του αθηναϊκού κέντρου
5 πεζόδρομοι μπουκιά και συχώριο
Αναζητούμε τη νοστιμιά σε όμορφα αστικά ξέφωτα της πόλης, που υπόσχονται γευστικά ενσταντανέ για κάθε διάθεση και απλώνονται από την καρδιά της μέχρι τη θάλασσα.
2 ιδέες για νόστιμη παρέλαση
«Chefi» και «Ουζερί του Λάκη» στρώνουν νόστιμα τραπέζια την 28η Οκτωβρίου.
«Ουζερί του Λάκη»: ψαρο-φάση στον πεζόδρομο
Γαριδοφωλιά, ψαροσουβλάκι, τσιπούρα σαβόρο και ψάρι φρικασέ παίρνουν αυτόν τον καιρό τον αέρα τους μερικά βήματα από την πλατεία Βικτωρίας.