Ψάριστον

Η θαλασσινή ταβέρνα του Βασίλη Ακρίβου είναι πραγματικά... sui generis. Πληθωρικό ντεκόρ, με το χιούμορ του, καρό τραπεζομάντιλα στα τραπέζια, ψαγμένοι μεζέδες με σημασία στη λεπτομέρεια, όστρακα, ζυμαρικά, μικρά και μεγάλα ψάρια, σε ένα χώρο που του αρέσει να εκπλήσσει.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €45

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Ψάριστον

Η sui generis γαστρο-αριστοφανική ψαροταβέρνα συνεχίζει να εκπλήσσει στα 22 της χρόνια και να τέρπει ουρανίσκο και πνεύμα με το αντισυμβατικό της χιούμορ και τις απρόσμενες γεύσεις της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
14/04/2022
13,5

Ψάριστον

Μεζέδες για "περπατημένους" στο κύμα

Ο πατσάς μπαινει στα σαλόνια χάρη στην παγκόσμια ημέρα του

Σιγά σιγά δημιουργείται ένα άτυπο Greek Tripe Tribe, που οδηγεί την μπιστρονομία και το fine dining σε νέα νερά εξοικείωσης... με τον πατσά. Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα του πολλοί σεφ τού πλέκουν το εγκώμιο.

3 ιδέες για γιορτινή ψαροφαγία

Όμορφα στολισμένες σάλες, φρέσκα θαλασσινά καλούδια και αναζωογονητικά αρώματα ιωδίου.

Ωμό: οι διαφορετικές όψεις μιας τάσης που (δεν) ψήνεται

Η επέκταση των ταρτάρ, των καρπάτσιο, των σεβίτσε και των παραλλαγών τους, που πλέον σε αρκετές περιπτώσεις τα βρίσκεις όχι μόνο στα εστιατόρια αλλά και στις ταβέρνες, δείχνει ότι εξοικειωνόμαστε όλο και περισσότερο με την ιδέα του κρέατος ή του ψαριού χωρίς το άγγιγμα της φωτιάς.

Δείτε τα 31 εστιατόρια που συμμετέχουν στη Restaurant Fishweek 2017 και απολαύστε υπεύθυνη ψαροφαγία

Το «αθηνόραμα» και το WWF Ελλάς συνδιοργανώνουν από τις 3 μέχρι τις 15/4 το 2ο happening υπεύθυνης και βιώσιμης ψαροφαγίας σε 31 εστιατόρια της Αθήνας, με σπέσιαλ μενού αλλά κι ένα διαγωνισμό για 8 δωρεάν γεύματα.