Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Σαρδελάκι με... νέα θέα πάνω στη θάλασσα

Το αγαπημένο στέκι χαλαρής ψαροφαγίας επέστρεψε ενδυναμωμένο, με έναν υπέροχο νέο χώρο πάνω στο παλιό πυροβολείο της Βουλιαγμένης, αλλά και καινούργια πιάτα που ανεβάζουν στροφές στο γευστικό του παλμαρέ.

Blue Door Taverna: Η ψυχή της κρητικής φιλοξενίας στην Ελούντα

Η ταβέρνα που ζωντανεύει την παράδοση ενός παλιού ψαρόσπιτου και μεταμορφώνεται σε έναν γαστρονομικό προορισμό όπου η κρητική κουζίνα, η φιλοξενία και η θάλασσα γίνονται μία εμπειρία.

Περισσότερα

«Huaca»: Το πεζοδρόμιο των σεβίτσε και των τιραντίτο

Το «Huaca» έγινε πολύ γρήγορα κομμάτι της πολύ ατμοσφαιρικής urban πιάτσας που έχει σχηματιστεί γύρω από την Αναπαύσεως στο Μετς.

Το «Andaman» σε πάει στον έβδομο ουρανό της Ταϊλάνδης

Το δημοφιλές ταϊλανδέζικο των Κάτω Πετραλώνων, στήνει ένα πανέμορφο σκηνικό αισθήσεων και γεύσεων με τα αναζωογονητικά αρώματα της Άπω Ανατολής να μας χαϊδεύουν.

«Del Posto» με Ντουνέτα σε κομψά ιταλικά

Ο βραβευμένος σεφ αλλάζει ριζικά το «Εν Πλω» δημιουργώντας έναν νέο πόλο ιταλικού fine dining στη Βουλιαγμένη.

«Εν Αιθρία»: Καιρός για μπίρα!

Μετρώντας σχεδόν είκοσι χρόνια ιστορίας, το «Εν Αιθρία» είναι το πολύ ξεχωριστό all day cafe-μπιραρία που έδωσε ώθηση στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας.

«Balux Café: The House Project»: Ραντεβού στο cosy «εξοχικό» μας

Τοποθεσία, concept, ατμόσφαιρα και γεύσεις, όλα εδώ δένουν υπέροχα, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της νέας πραγματικότητας.  

«Μπαλκόνι στις Κυκλάδες»: Μπουκιά και ταξίδι με θέα στην πόλη

Το καταξιωμένο θαλασσινό εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου στα ψηλά του Καρέα προσφέρει ένα απόλυτα προστατευμένο και ήσυχο περιβάλλον για τις καλοκαιρινές εξόδους μας.

«Vassilenas Parkside»: Καλοκαιρινό pop up στο πάρκο

Φωτισμένες γιρλάντες να στολίζουν τα πλατάνια και τις νερατζιές, άφθονη φύτευση, βότσαλο και δροσερό γρασίδι συνθέτουν το μαγικό αστικό σκηνικό που στήνει ο «Vassilenas» στο καλοκαιρινό popup του στην Πλατεία Μαδρίτης, στα Ιλίσια.

«Αστερίας»... εις τον αφρόν του Περιστερίου

Κάθε φορά που λαχταράμε να απολαύσουμε δημιουργικές γεύσεις θάλασσας, το μυαλό μας πάει στον «Αστερία».

Ο «θείος» Λεωνίδας επιλέγει Βεργίνα για μπύρα φτιαγμένη με μεράκι

Νέο λογότυπο ΒΕΡΓΙΝΑ, νέα Alcohol Free. Νέες συσκευασίες, ίδια αυθεντική γεύση. Η αγαπημένη μπύρα σε νέα εποχή.

Κλασικά και αγαπημένα στον «Βλάσση»

Τα τραπεζάκια κάτω από τα πλατύφυλλα δέντρα στο ήσυχο και απομονωμένο, ειδυλλιακό παρκάκι στα Ιλίσια, φωνάζουν αθηναϊκό καλοκαίρι και όντως ο «Βλάσσης» είναι από τις πιο αγαπημένες γευστικές συνήθειες της πόλης.

«Λεύκες»: One of a (summer) kind!

Πολύ δύσκολα θα βρείτε μαγαζί σε ολόκληρη την Αθήνα που να μοιάζει με τις «Λεύκες».

«Ηρώδειο Πάρκο»: Νέα all day όαση με αύρα απ’ τα παλιά

«Ηρώδειο Πάρκο» γράφει η ταμπέλα του καινούργιου all day στεκιού που ξεκίνησε πέρυσι τη λειτουργία του στη Νέα Φιλαδέλφεια και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για μια πρόταση με ξεχωριστή προσωπικότητα.

«Hams & Clams»: Σαλπάρουμε για… Μαρίνα Ζέας

Το «Hams & Clams» έγινε hot με το που άνοιξε, πριν από λίγα χρόνια, και ανέβασε το γευστικό επίπεδο του Πειραιά καθώς προσέλκυσε θαμώνες από όλη την πόλη.

5 πεζόδρομοι μπουκιά και συχώριο

Αναζητούμε τη νοστιμιά σε όμορφα αστικά ξέφωτα της πόλης, που υπόσχονται γευστικά ενσταντανέ για κάθε διάθεση και απλώνονται από την καρδιά της μέχρι τη θάλασσα.

«Νησιώτισσα»: Καθαρός αέρας και ψαρονοστιμιές στη βεράντα της Πεντέλης

Σε πιάνουν οι μυρωδιές από τα χταπόδια και τα φρεσκότατα ψαρικά στα κάρβουνα όταν ανεβαίνεις την πλαγιά της Πεντέλης, και θαρρείς πως βρίσκεσαι στην ακροθαλασσιά περιμένοντας μεζέδες που ψαρεύτηκαν μόλις.

O Αστέρας Βουλιαγμένης υποδέχεται το Beefbar

Με παρουσία σε Ρώμη, Παρίσι, Μύκονο, Μεξικό, Μεριμπέλ, Σάο Πάολο και Σεν Τροπέ, το επιτυχημένο concept εκλεπτυσμένου dining έρχεται για να φέρει αέρα Μόντε Κάρλο στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Η μαγεία του pairing αποκαλύπτεται στη Νέα Φιλαδέλφεια

Αξιοποιώντας το χρόνο της απομόνωσης για αναδιοργάνωση, το «Baratin Drink & Dine Home Bar» μπαίνει ορεξάτο στην καλοκαιρινή σεζόν, με ανανεωμένο χώρο, ένα καινούργιο μενού και pairing φιλοσοφία.

Tο «Del Posto», το νέο ιταλικό της Βουλιαγμένης, επιφυλάσσει γαστρονομικές εκπλήξεις

Ο επιχειρηματίας Βλάσσης Σταθοκωστόπουλος και ο chef Μιχάλης Ντουνέτας ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά και δημιουργούν το «Del Posto», με φρέσκες ιδέες γύρω από την ιταλική κουζίνα μέσα από ένα πρίσμα γαστρονομικών εκπλήξεων.