Zuka Athens

Στο πολυτελές bar-restaurant στον κλασικό χώρο του «Kalua», το εντυπωσιακό σκηνικό φέρει την υπογραφή του γνωστού αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού. Πανασιατικές γεύσεις. Την party ατμόσφαιρα συμπληρώνουν σταθερά events.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €70

Πληροφορίες:

Κλειστά Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Γιορτές στα party restaurants της πόλης

Από κλαμπάτα beats μέχρι latin ρυθμούς κι από ελληνικά hits μέχρι πολυσυλλεκτικά feelgood vibes, τα party εστιατόρια της πόλης μάς κλείνουν τραπέζι για γιορτές με upbeat αίσθηση και μπόλικη από την κοινωνικότητα που μας έλειψε στα περσινά Χριστούγεννα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
20/12/2021

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας περιμένουν στο «Zuka Athens».

Το πανασιατικό εστιατόριο του Κέντρου άνοιξε ξανά τις πόρτες του την Τρίτη 26 Οκτωβρίου και μας περιμένει για υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής.

Zuka

Τα club-restaurants του 2020 έχουν glam που στην περίπτωση του «Zuka» είναι καρυκευμένο αλά ασιατικά. Αισθησιακή υπερπαραγωγή, ζωντανά μουσικά χάπενινγκ, πανασιατική κουζίνα που θέλει διορθώσεις, κοσμικό έλα να δεις.

To νέο glam στα εστιατόρια της πόλης

Τα club και bar-restaurants νέας εσοδείας αναδεικνύονται σε κυρίαρχη τάση, συνδυάζοντας το φαγητό με τη διασκέδαση με τρόπο που γεφυρώνει το προ κρίσης lifestyle με τις νέες συνήθειες. Τα επισκεφθήκαμε ένα προς ένα και αναμεταδίδουμε.

Βρέχει νέα εστιατόρια στη γιορτινή Αθήνα

Γύρω στα 25 ολοκαίνουργια γευστικά στέκια για κάθε διάθεση μόλις άνοιξαν ή σηκώνουν αυλαία αυτές τις ημέρες προικίζοντας τις γιορτινές μας εξόδους με την αύρα του καινούργιου.