Οδηγός Εστιατορίων

Premiere

Σε αυτό το εστιατόριο που έχει το ατού ενός από τα πιο όμορφα κάδρα της Ακρόπολης, η σάλα αποπνέει αγάπη για τη σύγχρονη ελληνική τέχνη κι η βεράντα αφήνει το βλέμμα να περιπλανηθεί πάνω από την πόλη. Ο Μιχάλης Νουρλόγου εξελίσσει την κουζίνα του παρουσιάζοντας ευρηματικά πιάτα με έντονη προσωπικότητα, μοντέρνα και κοσμοπολίτικα, τα οποία συνδυάζονται με μια εκτενή λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €80

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.-Δευτ.

Σχετικά άρθρα

12 ιδέες για την Ημέρα των Ευχαριστιών

Γιορτή ξενόφερτη αλλά απολαυστική το Thanksgiving που πλησιάζει γι’αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα ραντεβού με τη γαλοπούλα αλ αμερικέν στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
22/11/2019

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Εξαιρετική θέα και γεύσεις στα rooftops της Αθήνας

Από ψηλά τα φώτα ζωγραφίζουν άλλη εικόνα της πόλης, το βλέμμα πετάει κι εκεί ο άνεμος φυσάει περισσότερο – γι’ αυτό ανεβαίνουμε στα πρωτοκλασάτα rooftops της πόλης!

Back to Athens σε βραβευμένα roof gardens

Χρυσοσκουφάτες εμπειρίες για να ξορκίσετε τα September blues απολαμβάνοντας θέα και γαστρονομία σε ιδανική αρμονία.

«Premiere»: Γαστρονομική γιορτή με θέα στην Ακρόπολη

Ανάλαφρες, μοντέρνες και κοσμοπολίτικες, οι ολοκαίνουργιες γευστικές δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου μας ιντριγκάρουν.

Première

Ένα από τα ελάχιστα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας που καλλιεργεί τον γαστρονομικό βετζεταριανισμό. Θέα Ακρόπολη - Φιλοπάππου - Λυκαβηττός και φινετσάτη δημιουργικότητα από τον Μιχάλη Νουρλόγλου.

Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2019

Θα περίμενε κανείς κι άλλες επιβραβεύσεις που δυστυχώς δεν ήρθαν.