Premiere
Σε αυτό το εστιατόριο που έχει το ατού ενός από τα πιο όμορφα κάδρα της Ακρόπολης, η σάλα αποπνέει αγάπη για τη σύγχρονη ελληνική τέχνη κι η βεράντα αφήνει το βλέμμα να περιπλανηθεί πάνω από την πόλη. Ο Μιχάλης Νουρλόγου εξελίσσει την κουζίνα του παρουσιάζοντας ευρηματικά πιάτα με έντονη προσωπικότητα, μοντέρνα και κοσμοπολίτικα, τα οποία συνδυάζονται με μια εκτενή λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Menu degustation € 80, 105, 110 & 140.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€65 - €80
Πληροφορίες:
Κλειστά Κυρ.-Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Athenaum Intercontinental
12 ιδέες για την Ημέρα των Ευχαριστιών
Γιορτή ξενόφερτη αλλά απολαυστική το Thanksgiving που πλησιάζει γι’αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα ραντεβού με τη γαλοπούλα αλ αμερικέν στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης.
Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση
Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.
Εξαιρετική θέα και γεύσεις στα rooftops της Αθήνας
Από ψηλά τα φώτα ζωγραφίζουν άλλη εικόνα της πόλης, το βλέμμα πετάει κι εκεί ο άνεμος φυσάει περισσότερο – γι’ αυτό ανεβαίνουμε στα πρωτοκλασάτα rooftops της πόλης!
Back to Athens σε βραβευμένα roof gardens
Χρυσοσκουφάτες εμπειρίες για να ξορκίσετε τα September blues απολαμβάνοντας θέα και γαστρονομία σε ιδανική αρμονία.
«Premiere»: Γαστρονομική γιορτή με θέα στην Ακρόπολη
Ανάλαφρες, μοντέρνες και κοσμοπολίτικες, οι ολοκαίνουργιες γευστικές δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου μας ιντριγκάρουν.
Première
Ένα από τα ελάχιστα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας που καλλιεργεί τον γαστρονομικό βετζεταριανισμό. Θέα Ακρόπολη - Φιλοπάππου - Λυκαβηττός και φινετσάτη δημιουργικότητα από τον Μιχάλη Νουρλόγλου.