Αsωtos
Πειραγμένα ελληνικά κλασικά και προσεγμένες πρώτες ύλες σερβίρει στο πρώτο εστιατόριο όπου συμμετέχει όχι μόνο ως σεφ, αλλά και ως συνιδιοκτήτης ο πληθωρικός Μιχάλης Μερζένης, που συνεργάζεται εδώ με τον Λέλο Γεωργόπουλο («The Clumsies», «Loco» κ.ά.) και τους Παναγιώτη Κουτσουμπή - Νικόλα Σπυρόπουλο («Poco a Poco», «Forte» κ.ά.), δίνοντας νέα πνοή στο χώρο όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν το «Frater & Soror». Από το φωτισμό, τη διακόσμηση και την art de la table μέχρι το ιδιοσυγκρασιακό μενού που μιξάρει δυσεύρετες τοπικές σπεσιαλιτέ και δημιουργικό ταμπεραμέντο, όλα εδώ κινούνται στο μοτίβο της πειραγμένης, μοντέρνας, κοσμοπολίτικης ταβέρνας, με πιάτα όπως ο λαχανοντολμάς στη φωτιά, το γιαννιώτικο τραγανό παστίτσιο με αρσενικό και τρούφα ή τα φρυγαδέλια σε σάλτσα ντομάτας να δίνουν το γευστικό στίγμα.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €50
Πληροφορίες:
Σάβ., Κυρ. & μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Πού τρώει και πίνει τώρα η Αθήνα
Μία updated λίστα με τα πιο φρέσκα projects της πόλης, που δείχνουν να κερδίζουν την προτίμηση του κοινού λίγο πριν τις γιορτές.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΟ Άσωτος μας έδωσε γεύση μερακλίδικης μπιστρονομίας
Δοκιμάσαμε το νέο καλοφαγικό στέκι στα άτυπα εγκαίνιά του και σημειώσαμε πειραγμένα ελληνικά κλασικά και πρώτες ύλες επιλεγμένες με επιμέλεια, που θα μας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στην "αγύρτικη" κουζίνα του σεφ Μιχάλη Μερζένη.