Bungalow 7

Ο πολυβραβευμένος σεφ Ντίνος Φωτεινάκης ξεδιπλώνει την κοσμοπολίτικη γευστική του γκάμα, στο νέο αστέρι της παραλιακής και στο χώρο που πάλαι ποτέ φιλοξενούσε το «Balux». [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€65 - €100

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώμε στη Γλυφάδα;

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στη Γλυφάδα περιλαμβάνει επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο, από μεξικάνικα στέκια και χαλαρά all-day spots μέχρι μοντέρνα μπιστρό και αγαπημένα burger joints.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/10/2024

Στα "Bungalow 7" για Club Dining βραδιές

Μία ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στο κομψό σποτ της αθηναϊκής ριβιέρας.

10 εστιατόρια στην Αθήνα που μυρίζουν ακόμη καλοκαίρι

Τι κι αν το ημερολόγιο δείχνει Σεπτέμβριο, εμείς κινούμαστε ακόμη στους ρυθμούς του "Summer on my Mind" και ξεκλέβουμε κάθε ευκαιρία που θα βρούμε, για να ζήσουμε λίγο ακόμη καλοκαίρι, σε αθηναϊκά spots που έχουν στην αύρα τους κάτι από διακοπές.

Τα νέα εστιατόρια και μπαρ που άνοιξαν το καλοκαίρι στην Αθήνα

... και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν τους επόμενους μήνες.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

"Bungalow 7": Δοκιμάσαμε τις κοσμοπολίτικες γεύσεις του Ντίνου Φωτεινάκη στο νέο αστέρι της παραλιακής

Ένα άλλο, συναρπαστικό μαγειρικό πρόσωπο δείχνει ο πολυβραβευμένος σεφ στο νέο, ολότελα κοσμοπολίτικο spot της παραλιακής, που πιάνει το νήμα του "Balux" και το φέρνει στο σήμερα ανανεωμένο και αστραφτερό. Opening στις 15 Ιουνίου.