Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Είναι αντιαναπτυξιακό να παραμένει ο ΦΠΑ στο 24% για το κρασί στα εστιατόρια: Η ελληνική οινοποιία πνίγεται, ο καταναλωτής στενάζει, το λαθρεμπόριο αναπτύσσεται, η οικονομία δεν ξεκολλάει. Λαζάρου, Σκούρας, Φλούδας εξηγούν το γιατί...
Με τρία σπέσιαλ μενού, ο Παύλος Κυριάκης εξελίσσει τη γαστρονομία του αγαπημένου μπαρ-ρεστοράν, έχοντας στο πλάι του τον πολύ καλό chef patissier Γιώργο Πλατινό.
Το ονομαστό ψαροστέκι της Γλυφάδας απέκτησε μόλις ένα αδερφάκι στα βόρεια προάστια.
Το ολοκαίνουργιο μενού στο πολύ δημοφιλές στέκι του Νέου Ψυχικού διανθίζει τις θαλασσινές προτάσεις με σπέσιαλ γεύσεις της στεριάς.
Με έδρα το ολοκαίνουργιο μπαρ ρέστοραν της Γλυφάδας, ο Θάνος Στασινός παίζει πολύ αξιόλογη μπάλα στο περουβιανο-ιαπωνικό γευστικό τερέν.
Το ολοκαίνουργιο ιταλικό εστιατόριο της οικογένειας Βουλγαράκη ετοιμάζεται για πρεμιέρα.
Από τις 18/6 ξεκινούν barbeques για όλη την οικογένεια στον κομψό χώρο του Vertigo Pool Club.
Μια προηγμένη και ασφαλής τεχνολογία, που χρησιμοποιείται ακόμη και στην αεροδιαστημική βιομηχανία, αλλάζει τη ζωή μας.
Μπορεί οι εσωτερικοί χώροι των εστιατορίων να ανοίγουν κι αυτοί σταδιακά, αλλά η εποχή σηκώνει νοστιμιές κάτω από πλατάνια και φυσική δροσιά σε αγαπημένες πλατείες της πόλης, από το κέντρο μέχρι τα βόρεια προάστια και τη θάλασσα.
Η ιστορία του φαγητού συνδέεται πολλαπλά με συλλογικές διεκδικήσεις κι έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσει κανείς τι αντίκτυπο θα έχουν σε αυτό που φτάνει στο πιάτο μας οι πρόσφατες κινητοποιήσεις με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.
Τώρα που ξαναβγαίνουμε χαρούμενοι στα εστιατόρια, νέα ήθη μας περιμένουν. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος έκανε τις πρώτες του εξόδους για φαγητό και μοιράζεται μαζί μας εντυπώσεις, παρατηρήσεις – και κάποιους προβληματισμούς.
Με ανανεωμένη διάθεση και καινούργιες γεύσεις υποδέχεται το καλοκαίρι το «Dirty Ginger» στην «κρυμμένη» open air αυλή του.
Ψηφιακές και τεχνολογικές καινοτομίες ντύνουν με έξτρα ασφάλεια την εστιατορική μας επαναφορά, φροντίζοντας η γευστική εμπειρία να είναι καθαρή από περιττές αποσπάσεις.
Επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, κρατώντας ασφαλώς τις απαραίτητες αποστάσεις.
Είναι αμερικανικό, νεανικό και ευχάριστο. Με λίγα λόγια «all time classic»...
Ξεκίνησε ως πλάκα, αλλά υλοποιεί ένα γαλανόλευκο tapas bar με οικείες «πειραγμένες» γεύσεις που τη νοστιμιά τους υπογράφει το ταλέντο του Τσιοτίνη. Εύχομαι αυτό το pop up να γίνει μόνιμο.
Ένα ολοκαίνουργιο ιαπωνοπερουβιανό σκηνικό, χαλαρό και φιλικό προς το χρήστη, στήθηκε εδώ και λίγες ημέρες στο Γαλάτσι κι έχει αέρα από «Λεύκες».
Μόλις λίγες ημέρες μετά το restart των εστιατορίων και τα νέα από το παραλιακό μέτωπο της πόλης έρχονται το ένα μετά το άλλο.
Ανακοινώθηκε η περαιτέρω σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων από τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση.